Γεωργούντζος: Έτη φωτός μπροστά ο Φερέιρα!

Για να αποφύγω σήμερα την καζούρα σας για το «Χ» του Φερέιρα στο Πανθεσσαλικό  με τον Μπέο (τι έγινε φίλε Ιβάν, μας πιάσανε πάλι στον ύπνο τα φιλαράκια μας;), ξύπνησα από τα χαράματα, μπας και προλάβω επιτέλους τον αεικίνητο «Ηρα» και δώσω (επιτέλους και εγώ μια φορά πια) πρώτος το άρθρο μου στο Kouponi.gr, με τις φοβερές πάντα και λαοπρόβλητες στοιχηματικές μου προβλέψεις…

Και αφού – πριν απολογηθώ εγώ για το «Χ» μας στον Βόλο, καθώς ο… Άμπελ Φερνάντο Μορέιρα (Φερέιρα) δεν τον κόβω ακόμη να το κάνει… ούτε φέτος δηλαδή – να σας πω, να σας θυμίζω, πως (χθες) πετύχαμε τουλάχιστον στα άλλα δύο, την νίκη του Ολυμπιακού και το «διπλό» της Ρεάλ μέσα στην Μπέτις, ενώ, ενώ λέω, και για τον ΠΑΟΚ είχα γράψει ότι λογικά το ματσάκι στο Πανθεσσαλικό είναι «διπλό», λογικά όμως καθώς ο Άμπελ Φερνάντο Μορέιρα Φερέιρα έκανε πάλι τα δικά του, τα οποία – φίλε μου Ιβάν- μόνο σχέση με την (κοινή) λογική δεν είχαν. Ίσως ο Πορτογάλος είναι πολύ μπροστά, έτη φωτός από την κοινή λογική και για αυτό δεν μπορούμε (ακόμη) να τον πιάσουμε.

Γρήγορα στα σημερινά μας ματσάκια (αν θέλουμε να.. προλάβουμε είπαμε τον Τσίκινη), όλα από το Ελλάντα, παρακαλώ: Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα «άσσος», ΟΦΗ – Ατρόμητος  «1Χ» και βέβαια το βραδάκι ΑΕΚ – Λαμία «άσσος» ξερός και εδώ! Για να το δούμε τούτο και ελπίζω και ο έτερος τιτάνας, ο Καρέρα, μην κάνει και αυτός (εδώ) το θαύμα του!

Α και να μην ξεχνιόμαστε οκ; Το μεγάλο (φιλικό) ματς σήμερα γίνεται στα… Γλυκά Νερά, στην Αθήνα. Μαύρη Θύελλα – Ρόδος, στις 5 το απόγευμα, live steaming από το Sportstonoto.gr, σε περιγραφή (φυσικά) του υποφαινόμενου. Και το κόβω βέβαια στο «Χ». Εκτός στοιχήματος, κουπονιού  και διαγωνισμού όμως τούτο οκ; Άιντε! Καλημέρα και ελπίζω (πάντα) σήμερα να προλάβαμε όντως τον τεράστιο Ηρακλή Τσίκινη!