Γεωργούντζος: Αετίσιο μάτι έχει ο… Ρόκα!

Αν λοιπόν ο ντεφορμέ – όπως σας έλεγα και χθες – Πεπ δεν σκόνταφτε στην αγωνίστρια την… Λιντς, τότε χθες θα είχαμε πάλι το 3 στα 3 στο στοίχημα και με μονές προβλέψεις, έτσι όπως τις θέλει ο Λευτέρης Σαρελάκος παρακαλώ,  έτσι; Σας είχα πει παρακαλώ για “Χ” και μάλιστα άντερ  (όπως το λέτε και εσείς οι στοιχηματικά μορφωμένοι) στο Αγρίνιο και φυσικά το ευκολάκι της εύκολη νίκης Τσέλσι επί της Κρίσταλ Πάλας. Με άλλα λόγια θα πηγαίναμε για το τέσσερα στα τέσσερα! Μας τα χάλασε σας λέω ο Πεπ και τον κόβω έτσι, αν συνεχίσει έτσι,  να  καταλήγει και να γίνεται και αυτός σύντομα Μουρίνιο και ακόμη χειρότερα… Κλοπ κύριοι, η εποχή του Γιούγκερν πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, για τα επόμενα πέντε τουλάχιστον χρόνια. Όλοι οι υπόλοιποι τείνουν να εξαφανιστούν, ή έχουν ήδη (προπονητικά) εξαφανιστεί…

Αφήνουμε όμως τώρα τα… διεθνή μας και επιστρέφουμε στην πεζή στοιχηματική μας ελληνική πραγματικότητα και με τον “άσσο” που σας δίνω στο ματσάκι του Παναθηναϊκού, του τεράστιου πάντα Πογιάτος, με τον Άρη του Τιτάνα του Μάντζιου, του Μάντζιου βέβαια που πήγε συστημένος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ε, λέω πάντα εγώ, αν ο τεράστιος (πάντα) Ντένι, δεν καταφέρει να νικήσει ούτε αυτόν τον τραγικό φέτος Άρη, τότε προφανώς να φύγει μόνος του από την Αθήνα, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ! Που το βρήκαμε αυτό το κελεπούρι βρε φίλε μου Γιάννη; Αετίσιο (!) μάτι πρέπει να έχει τούτος ο Τσάβι ο Ρόκα, πως στην ευχή τον λένε και αυτοί φυσικά που τους επέλεξαν και τους δυο… δαύτους, για τον Παναθηναϊκό! Μιλάμε τώρα για μία πολύ μπαλάτη κατάσταση, εκεί στο όμορφο Κορωπί μας!

Στον αιώνιο αντίπαλο του ΠΑΟ, στον Ολυμπιακό και στην… εξόρμησή του στα Γιαννένα και εκεί ποντάρω στο “διπλό”, ξερό και εδώ και χωρίς πολλές εξηγήσεις νομίζω (λογικά) και… εδώ. Και στην τρίτη μου επιλογή για σήμερα, στο Περιστέρι και στο “διπλό” της ανεβασμένης ψυχολογικά και αγωνιστικά ευρωπαϊκής, ΑΕΚ επί του μετρίου (και) φέτος Ατρομήτου. Αυτά έτσι και για σήμερα, σήμερα όμως που δεν μου γλυτώνει και πάλι με τίποτα το μπανάκι με το ποδηλατάκι, καθότι το θερμόμετρο έξω, εδώ στον νότο, ήδη δείχνει 32 (!) βαθμούς κελσίου παρακαλώ!

Καλημέραααααααααααααα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)