Γεωργούντζος: Από τον Άννα, στον Καϊάφα!

Πάει λοιπόν ο Ντάνι μου! Μέσα και εδώ (εννοείται αυτό) και από την πρώτη μέρα που πήγε – ευτυχώς, ο  μεγάλος αυτός προπονητής – στον Παναθηναϊκό μας, στις στοιχηματικές προβλέψεις μας, είχαμε τονίσει ξεκάθαρα, ότι θα φύγει πριν την… 28η του μήνα! Μετά Χριστόν προφήτες όχι εμείς…! Πάει, μου τον φάγατε λοιπόν και αυτόν. Μη δείτε ένα καλό, ανερχόμενο, ελπιδοφόρο  προπονητή σε αυτό τον τόπο και πέφτετε όλοι σας πάνω του να τον φάτε! Σώνει και καλά να μην κάνει λέει παρέλαση ο φέρελπις – που λέγανε και παλιά –  Ίβηρας (!) τεχνικός. Τουλάχιστον σώσαμε – προς το παρόν τουλάχιστον – τον αγωνιστή τον Τσάβι, τον μοναδικό στη γη δηλαδή που δεν είχε καμία ανάμιξη (sic) στην… μεταγραφή του Ντάνι στον ΠΑΟ μας!  Όπως και ο Γιάννης μας φυσικά. Και βέβαια, αμφότεροι (μπαλάτοι), παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους! Εννοείται, είπαμε ετούτο!

Τι πρεμούρα όμως και με τούτη την… παρέλαση ρε παιδιά! Πατροπαράδοτος, ελληνικός, ποδοσφαιρικός, προπονητικός θεσμός! Στανταράκι μιλάμε τώρα! Αυτά, για να τα βλέπουν… μερικοί – μερικοί, συνάδελφοί τους σε Super League 2 και Football League και να ευχαριστούν τον Θεό και τον…. Λεουτσάκο, εννοείται, που φρόνησαν και δεν ξεκίνησαν (ακόμη) το πρωτάθλημα στις κατηγορίες τους (π.χ. βλέπετε “Ελέ” κλπ).  Όλα τα λεφτά όμως στον ΠΑΟ παραμένουν οι Τσάβι και Γιάννης, οι οποίοι απάντησαν στην απόλυση του Πογιάτος μας, με τον μπάρμπα… Λάζλο λέει, τον συνταξιούχο ρε τον Μπόλονι! Θα τρελαθώ!!! Βρε, που τον ξέθαψαν και δαύτον; Από τον Άννα ρε στον Καϊάφα… Δεν γίνονται είπαμε αυτά τα πράγματα! Ή μάλλον γίνονται μόνο στο Ελλάντα και στον (πάλαι ποτέ) Panathinaikos!

Στο (αμιγώς) στοίχημα έχουμε (τώρα) τα εξής:  Βολιβία – Αργεντινή “διπλό”, άντε και ένα “Χ”, Περού – Βραζιλία “διπλό” και τέλος, Αζερμπαϊζάν – Κύπρος (δυστυχώς) “άσσος”. Αυτά τα ολίγα για σήμερα, καθότι (φυσικά) today, είπαμε,  πενθώ για την τραγική μας πάντα απώλεια του αγαπημένου μας Ντάνι!

Καλό μεσημεράκι.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)