Γεωργούντζος: Από τον βορρά μέχρι το νότο!

Σχεδόν… τέσσερα στα τέσσερα παρακαλώ και χθες στα προγνωστικά μας στο στοίχημα! Σε αυτά είχαμε και το άντερ στο Γαλλία – Πορτογαλία, οπότε έχουμε καθαρό 4 στα 4, όπου βέβαια (σε αυτά) ήταν και το “Χ” (1-1) της άτυπης νέας χθεσινής φιλικής “μάχης” του “Αλενατόρε” με τον φίλο του τον Βαζάκα, στην Καλαμάτα! Χαλαρά τσιμπίσαμε – και εμείς  φυσικά – την εύκολη νίκη Εθνικής μας ομάδας επί της Μολδαβίας στο ΟΑΚΑ, όπως (τέλος) και το “Χ” στο Ρωσία – Τουρκία! Καλά, είμαι νομίζω (πια) θεούλης και στο στοίχημα!

Να δω όμως σήμερα τι θα σας δώσω και το κυριότερο τι θα άλλο θα πούμε, καθώς η ειδησιογραφία έχει λογικά περιοριστεί, λόγω της ελάχιστης αγωνιστικής δράσης, ελέω των Εθνικών ομάδων σε όλη την Ευρώπη.  Δεν βοηθάει και αυτός ο Τσίκινης που έχει πει να μας τσοντάρει 2-3 ματσάκια  στις δύσκολες τέτοιες  ημέρες, οπότε ας ρίξουμε πάλι μια ματιά μόνοι μας! Πάμε λοιπόν στην αγαπημένη μου Ντε Μπος, στην Β’ Ολλανδίας, η οποία φιλοξενεί την μαχητική διαβάζω Χέλμοντ Σπορ και φυσικά εδώ ψηφίζουμε “άσσο”! Και από την Β’ Ολλανδίας τώρα πεταγόμαστε στην Β’ Σουηδίας (!) και στην ματσάρα Εσκιλστούνα – Έργκριτε (θα τρελαθώ), το οποίο σας το δίνω και τούτο ξερό “Χ” και ένα τρίτο παιχνίδι τώρα  (αφού προφανώς επιμένετε) σε Β’ Βραζιλίας, Ναούτικο λέει με… Πόντε Πρέτα “1Χ”, εδώ, το ελπίζω τουλάχιστον και αυτό !!! Όλα σε ανταγωνιστικές αποδόσεις από την Bet365.

Ε, αν τα πιάσουμε και αυτά, ε, τότε, τύφλα να έχει και κοτζάμ Ηρακλής Τσίκινης πια! Αντε, να αρχίσει επιτέλους πάλι κανένα κανονικό πρωτάθλημα, για να κάνουμε ξανά και καμία κανονική πρόβλεψη δηλαδή! Και με την φοβερή είδηση που αποκάλυψε χθες το Sportstonoto.gr, ότι  ο θρυλικός Απόλλων  Καλαμαριάς (Πόντου), του φίλου μου, του Τιτάνα, του τεράστιου πάντα Δημήτρη Καλαϊτζίδης,   θα παίξει παρακαλώ (φέρεται ότι το δήλωσε, πως θέλει μάλιστα ο ίδιος ο Απόλλων αυτό) στον… νότιο όμιλο της Football League, σας χαιρετώ! Από τον βορρά μέχρι τον νότο, να μας αγαπάς δεν βρήκα τρόπο, που τραγουδάει και ο μεγάλος Βασίλης Καρράς! Ζήτω η αθάνατη λοιπόν ποδοσφαιρική μας Ελλάδα!

Καλημέρα!!!

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)