Γεωργούντζος: Θα «τσιμπήσει» το «διπλό» ο Ιβάν στον Βόλο!

Ο απόλυτος παρακαλώ θρίαμβος και χθες στο στοίχημα και βέβαια στις τρομερές μας πια προβλέψεις στο kouponi.gr! Ειδικά χθες!!! Τρία στα τρία πετυχαίνοντας  κύριοι( και κυρίες) ακόμη και την Α’ Μεξικού (!), την… ματσάρα  Πουέμπλα – Κερετάρο (3-3) που την δώσαμε «Χ»!!! Στάνταρ «Χ»! Τώρα να μην πω για το έτερο «Χ» στην Β’ Ιταλίας (Μόντσα – Σπαλ 0-0)  και φυσικά το ματσάκι της Α’ Γαλλίας και την νίκη της Λιλ επί της έρημης της Ναντ με 2-0! Ναι, τρία στα τρία στο πάμε στοίχημα και με ανύπαρκτα ματσάκια, θα τρελαθώ!!!

Νομίζω πως  (τελικά) έχω καταγίνει όπως λέμε. Σήμερα όμως θα παίξουμε με ευκολάκια, όχι φυσικά γιατί φοβόμαστε να ρισκάρουμε (αυτό μας έλειπε, το αντίθετο θα έλεγα), αλλά γιατί μας αρέσει, γουστάρουμε να ποντάρουμε και να αναλύουμε κυρίως ελληνικά, αλλά και μεγάλα, ή γνωστά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με παραδοσιακές και γνώριμές μας πάντα ομάδες, έτσι για να έχουν και ακόμη μεγαλύτερο… εμπορικό ενδιαφέρον – πέρα από την πλάκα –  η ανάλυση και τα προγνωστικά μας.

Ξεκινάμε today (!)  με την… μάχη του Βόλου, στις 6.30’ το απόγευμα, του Βόλου του Αχιλλέα πάντα, κόντρα στον ΠΑΟΚ του Ιβάν. Και μόνο για αυτά και πάνω απ’ όλα λόγω της μεγάλης διαφοράς (ποδοσφαιρικής) δυναμικής των δύο μονομάχων, δίνουμε καθαρό «διπλό» στον ΠΑΟΚ, ο οποίος, αυτοκτονεί έτσι και δεν καταφέρει ούτε και σήμερα να πετύχει την πρώτη του νίκη πια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα «τσιμπήσει» λοιπόν (λογικά) το «διπλό» ο Ιβάν στον Βόλο!

Μετά, στις 8:30’ στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός θα πάρει – πρώτα… ο Θεός πάντα, έτσι; – ένα εύκολο «άσσο» από τον Παναιτωλικό, για να πάει με ηθικό ακμαιότατο μετά στην Κύπρο να αποκλείσει μέσα στην Λευκωσία μας την φιλότιμη – που λέγανε και παλιά – Ομόνοια. Και για να δώσουμε και μία 3η και σήμερα πρόβλεψη (είπαμε, βάση του… συμβολαίου μας πάντα με τον Θοδωρή), Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης «διπλό», στις 10 το βράδυ. Θα έβαζα εδώ και το «Χ», αλλά δεν το ψιλοκόβω, άσε που (πάντα) θέλω να σας κάνω και οικονομία. Αυτά και για σήμερα. Είπαμε όμως, το μεγάλο (φιλικό) ματς είναι αύριο στα… Γλυκά Νερά της Αττικής μας, στις 5 το απόγευμα!