Γεωργούντζος: Μεγάλη μπουκιά φάε, Αχιλλέα!

Εντάξει, αν εξαιρέσεις αυτό το… γκολ – γκολ της Φούλαμ με την Άστον Βίλα (0-3), μια χαρά  τα πήγαμε νομίζω και χθες στο στοίχημα, έτσι; Και οι προβλέπεις  ήταν στην Αθήνα εν πλω (!), εννοώ μέσα από το…. ταξί, παρακαλώ, οκ; Και το “Χ” στο… Αλκαζάρ (κάθε χρόνο και χειρότερα, Αλέξη, από το AEL ARENA, ξανά στο Αλκαζάρ); Άντε τώρα να γυρίσει και ο Ολυμπιακός στο… παλιό Καραϊσκάκη, η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια του Γρανίτσα και ου το καθεξής. Πολύ γουστάρω τελικά τις ομάδες που epistr;efoyn στα παλιά τους γήπεδα, με πρόσχημα πάντα το μεγάλο κόστος συντήρησης των καινούριων! Μιλάμε τώρα για έτη φωτός – και αυτοί – μπροστά!

Φυσικά πετύχαμε και την νίκη της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ, με… γκολ – γκολ (!) μάλιστα κλπ, που λένε και οι (στοιχηματικά) μορφωμένοι. Νομίζω όμως πως χθες ένα ήταν το μεγάλο στοιχηματικό παιχνίδι, δυστυχώς όμως εκτός κουπονιού και τούτο! Και δεν ήταν άλλο (φυσικά) από την υπογραφή του τεράστιου (μέρα και νύχτα, σε όλα τα γήπεδα, εννοούμε) παικταρά Ουάρντα, στον… Βόλο, του Μπέου! “Εμείς δεν παίρνουμε παίκτες από τον ΠΑΟΚ, σαν τον Ουάρντα, που τους μαζεύουν από τα κλαμπ“, είχε πει πέρυσι, τέτοιον ακριβώς καιρό, ο Τιτάνας ο Αχιλλέας, για τον τεράστιο (ξαναλέμε) Αρμ και πριν ο Αλέκτωρ λαλήσει τρεις, τον πήρε στην ομάδα του, τον… νέο Βόλο! Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες (ποτέ) και εσύ, φίλε μου Αχιλλέα! Επί της ουσίας δηλαδή (χθες) γλυτώσαμε όλοι μας από τρομερό κουβά, που ήταν εκτός… κουπονιού, εννοώ, ο Ουάρντα! Μεγαλύτερον ακόμη και από το “Χ” του Ιβάν μέσα στο Πανθεσσαλικό, με πρωταγωνιστή και εκεί (βέβαια) τον Τιτάνα, τον Αχιλλέα!

Επιστροφή στο κανονικό μας κουπόνι στοιχήματος, το σημερινό: Ματσάρα το βράδυ στις 10 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας μας. Ομόνοια – Ολυμπιακός και (βέβαια) εδώ έχουμε ένα κλασικό Χ2. Πιο πολύ μάλιστα το βλέπω “Χ” ημίχρονο, “διπλό” τελικό. Μένουμε δε, στο Τσάμπιονς Λιγκ και στα πλέι οφ αυτού και πάμε στο Δυναμό Κιέβου – Γάνδη, νομίζω εδώ “ξερό” “άσσος”. Και ένα (πάντα) ακόμη: Φερεντσβάρος – Μόλντε “1Χ” εκεί.

Αυτά και τα ξαναλέμε αύριο, οκ;