Γεωργούντζος: Στηρίζω και γουστάρω Τζον Φαντ’ Σιπ!

Μετά την χθεσινή μας στοιχηματική ανούσια σίγουρα… αναγκαστική περιπλάνηση σε Β’ (!) Ολλανδίας και Βραζιλίας (αν είναι δυνατόν πια) σήμερα έχουμε να ασχοληθούμε με πιο ενδιαφέροντα ματσάκια, έστω και αυτά τα φιλικά των Εθνικών ομάδων, εν όψει του επίσης απίθανου εκείνου (πάντως), του…  Nations League!

Αυστρία – Ελλάδα λοιπόν στις 9:30′ το βράδυ, στηρίζουμε θα έλεγα φανατικά τον Τζον Φαντ’ Σιπ και θεωρώ, όπως όλη η Ελλάδα φυσικά πλέον το βλέπει, πως ο εξαιρετικός Ολλανδός Ομοσπονδιακός τεχνικός, κάνει επιτέλους ξανά σοβαρή δουλειά στην Εθνική μας ομάδα. Μετά τον Ρεχάγκελ , τον Σάντος, άντε και λίγο (και) τον Σκίμπε, ήρθε και η τραγική περιπέτεια του… Ρανιέρι, αλλά και του τρομερού μας… Άγγελου Αναστασιάδη, κάτι καλό εκ νέου γεννιέται στη γαλανόλευκη με το εθνόσημο. Και τούτο εγώ το λέω και το γράφω από την πρώτη κιόλας μέρα που ήρθε στο ποδοσφαιρικό μας Ελλάντα ο Ολλανδός και όχι φυσικά τώρα, όπου λίγο – πολύ όλοι τον πάνε και τον αποθεώνουν.

Αυστρία – Ελλάδα το κόβω  κυρίως στο “Χ”, άντερ φυσικά, με κορυφαίες αποδόσεις στην bet365. Πιο πολύ αν θέλετε στο 0-0. Άντε μην τους ρίξουμε και κανένα τεμάχιο στην αρχή και στο τέλος εκεί πάνω και φύγουμε από τις… Άλπεις (και) με το “διπλό”!

Κύπρος – Τσεχία  το κόβω “διπλό”, προς το “όβερ” μάλιστα, με την Κύπρο μας βέβαια να παίζει δυνατά ακόμη και για τον άσσο και για τα τρία αποτελέσματα παρακαλώ.

Πορτογαλία – Ισπανία το κόβω “άσσο” τούτο, στο μεγάλο ντέρμπι της Ιβηρικής όπως λέμε χερσονήσου. Είμαι βλέπετε (Ομοσπονδιακά, μόνο) φαν του Σάντος και έτσι οι αδυναμίες, αλλά και η διαίσθηση (της νίκης) δεν κρύβονται.

Αυτά τα λίγα όμως για σήμερα φίλες και φίλοι! Έχω βλέπετε και εγώ (σήμερα το πρωί) το νου μου τώρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ περισσότερο στα δικά μας.  Άλλωστε και αυτά δικά μας είναι. Για να μην πω ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ και μάλιστα πολύ πιο σοβαρά από το τόπι και την “στρογγυλή θεά”!

Άλλωστε, σε μία (υπόλοιπη) χώρα που τόσες ημέρες τώρα ασχολείται ακόμη για το εάν το γκολ του φοβερού μας… Χασάν ήταν οφσάιντ ή όχι, ε, νομίζω πως τότε δεν μπορείς πια να περιμένεις κάτι…

Καλημέρααααααααααααααααααααα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)