Γεωργούντζος: Στηρίζω φουλ Δώνη!

Ρε σεις παιδιά, το πράγμα είναι αυτός ο Τσίκινης; Με τις κότες ξυπνάει κάθε πρωί ο Ηρακλής; Σηκώθηκα σήμερα και εγώ ο φουκαράς μια μέρα νωρίς, από τις 9 (!), να γράψω πριν  από εκείνον για το στοίχημα εδώ μέσα και πάλι δεν τον πρόλαβα. Καλά, ρε «ΗΡΑ», με τα κοκόρια ξυπνάς (επαναλαμβάνω) ακόμη;  Όπως τότε δηλαδή που ήσουν (πολύ καλός) ρέφερι και πεταγόσουν από τις 6 το πρωί για να κάνεις προπόνηση! Θα τρελαθώ…

Στα (λοιπά) δικά μας τώρα: Καλούλια τα πήγα χθες στο στοίχημα, νομίζω. Από τα τρία, τσίμπησα τα δύο και χάσαμε μόνο την Φενερμπαχτσέ, η οποία σκόνταψε παρακαλώ μέσα στην Κωνσταντινούπολη με αυτή την περίεργη την Χατάισπορτ, πως στην ευχή την λένε! Έκτοτε, ενδελεχώς (που λένε και οι μορφωμένοι) προσπαθώ να αναλύσω το φαινόμενο, πως ήρθε αυτό το… «Χ» δηλαδή στο «Σουκρού Σαράτζογλου», ε και νομίζω πως το βρήκα πολύ εύκολα και φυσικά ακούει – και εδώ, ο προπονητής θα μου την πληρώσει την νύφη – στο όνομα… Ερόλ Μπουλούτ!

Ο πρώην λοιπόν άσος του Ολυμπιακού (άσσος, ο θεός να τον κάνει και αυτόν), αν κρίνω από το ταλέντο του ως παίκτη και κυρίως από τον μονοδιάστατο, μονοκόμματο τρόπο παιχνιδιού και… ανάπτυξής του, πέρα βέβαια από τα δυνατά ψυχικά και σωματικά του χαρίσματα, είναι, ήταν, ηλίου φαεινότερο πως δεν θα έκανε για τεχνικός, τουλάχιστον σε τόσο υψηλό επίπεδο. Και εδώ μιλάμε σοβαρά, οκ; Τώρα πως τα κατάφερε και πήγε μέχρι εκεί, τόσο ψηλά , μαγκιά του, δεν ξέρω (πάντως) αν θα αντέξει πολύ εκεί ψηλά. Αλλά και να… αντέξει, εγώ τι φταίω, που τον έβαλα στο… κουπόνι και στις προβλέψεις μου! Μάλλον εσείς τι φταίτε, να σας στείλει (παραλίγο) εντελώς στον γκουβά, ο Τούρκος- και με έχει κάνει Τούρκο!!!

Σίτι και Μίλαν όμως τις πιάσαμε χαλαρά και (βέβαια) πολύ εύκολα. Εντάξει, εδώ μιλάμε όμως και για ομάδες με κανονικούς προπονητές. Αυτές δεν έχουν… Μπουλούτ! Πάμε στα σημερινά, γρήγορα όμως γιατί μου φαίνεται πως πλατιάσαμε, today: Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ, Χ2!!! Ναι, δεν θα χάσει ο ΠΑΟΚ στη Ρωσία. Είδα ένα όνειρο, σχετικά και είμαι αισιόδοξος. Μακάμπι Τελ Αβίβ (η κανονική) – Σάλτσμπουργκ «άσσος» (στηρίζω φουλ Δώνη) και ένα ακόμη: Σλάβια Πράγας – Μίντιλαντ 1Χ. Αυτά τα… ολίγα και για σήμερα και… καλημερααααα!!!