Γεωργούντζος: Την συμπαράστασή μας σε Γιάννη, Ντάνι, Τσάβι!

Νομίζω πως χθες πέσαμε μέσα σχεδόν (!) και στις τρεις στοιχηματικές μας προβλέψεις μας για τα ματς των Εθνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια φιλικά και μη. Σε άλλα πέσαμε… κατευθείαν μέσα, σε άλλα μετά και σε άλλα… πριν τα πέναλτι, το θέμα είναι (ξαναλέμε) πως έτσι ή αλλιώς, λίγο έως… πολύ τα πετύχαμε! Με τέτοια ματς όμως (δυστυχώς και πάλι, αλλά αναγκαστικά) θα ασχοληθούμε και σήμερα, με δύο σημαντικά γεγονότα πάντως να κλέβουν (σήμερα) αγωνιστικά την παράσταση και ας είναι βέβαια… εκτός δικών μας επισήμων τουλάχιστον προβλέψεων…

Και μιλώ φυσικά για την “μάχη” του Στέφανου Τσιτσιπά με τον  Νόβακ Τζόκοβιτς στις 6 το απόγευμα (το κόβω εδώ ξερά… άσσο, Στέφανος φουλ, δηλαδή) και η άλλη, μπασκετική, ματσάρα είναι το βράδυ στο άδειο όμως ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, “διπλό”, στάνταρ μάλιστα παρακαλώ εκεί από εμένα.  Για να δούμε, θα πέσουμε ξανά… και εδώ μέσα, ή θα σας στείλω – μετά από… καιρό είναι αλήθεια, οκ; Από… εποχή  Χασάν και ΠΑΣ Γιάννινα κλπ – στον κουβά; Θα δείξει σε λίγες ώρες μόνο.

Πάμε λοιπόν γρήγορα στα δικά μας (στοιχηματικά πάντα) σε κορυφαίες αποδόσεις στον Stoiximan: Ιαπωνία – Καμερούν, στις 3 το απόγευμα αρχίζει το εν λόγω πάντα παιχνίδι και το κόβουμε “άσσο”, άντερ αν θέλετε.  “Άσσο” δίνω και στο Νιγηρία – Τυνησία, στις 21:30′ ξεκινάει, φιλικοί αγώνες και οι δύο αυτοί και η 3η μας πρόταση έχει να κάνει  με το “Χ” στο Κολομβία – Βενεζουέλα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου για την Νότιο Αμερική.

Τούτα τα ολίγα παρακαλώ (και) για σήμερα και αφού (βέβαια) εκφράσω και εγώ τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην μεγάλη μας  “πράσινη” οικογένεια και κυρίως στον Γιάννη (Αλαφούζο), για την διαφαινόμενη τουλάχιστον απώλεια του αγαπημένου μου, ταλαντούχου Τσάβι (Ρόκκα), να σταθώ και εγώ στον φίλο μου επίσης Ντάνι (Πογιάτος) για τις λίγες ελπίζουμε πια, μέρες και ώρες που θα περάσει μόνος του – χωρίς τον υπέροχο Τσάβι πάντα – στον ΠΑΟ! Σύμφωνα με τις κακές πάντα γλώσσες. Καλημέρα!!!!

Παίξε Νόμιμα στoν Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)