Γεωργούντζος: Τι θα κάνει ο Ελ Αραμπί;

Εντάξει, έχασε αλλά τα πήγε καλά χθες στην Αυστρία η Ελλάδα. Φιλικό ήταν το μαστσάκι, είχαμε και τις απουσίες μας, οπότε, οκ. Αυτό που με νοιάζει εμένα, είναι ότι με τον Ολλανδό η μπάλα παίζεται κάτω, στο έδαφος, απλά, γρήγορα και από τα πλάγια, όπως (σχεδόν) σε όλο τον… υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πλανήτη γη δηλαδή. Υπάρχει δε, πειθαρχεία, σοβαρότητα και ένας καλός, απλός, αντικειμενικός, δίκαιος προπονητής στον πάγκο. Τώρα τον… Σβάρνα και τον Φούντα, δεν μπορείς να τους κάνεις με το ζόρι Πελέ και Μαραντόνα, οπότε αυτούς έχουμε, με αυτούς θα πορευτούμε και στη συνέχεια.

Το θέμα, το μέγα ερώτημα όπως για εμένα – και στοιχηματικό ίσως, γιατί όχι; – είναι αν ο φοβερός και τρομερός Γιουσέφ Ελ Αραμπί (!), πάει ή όχι παρακαλώ στο Κατάρ! “ΟΧΙ” λέει ο Ολυμπιακός, “ΟΧΙ” (…) γράφουν πως λέει ο ίδιος, το (μέγα, είπαμε, πάντα) ερώτημα είναι τί θα πράξει ο Μαροκινός. Γιατί απ’ ότι ξέρω, επί της ουσίας στα πετροδόλαρα εκεί κάτω μέχρι τώρα δεν έχει πει “ΟΧΙ” κανείς, μα κανείς, για την ηλικία και την κλάση του, παίκτης στον κόσμο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως σας λέω πως ο Ελ Αραμπί θα πει το “ΝΑΙ”, απλά (εγώ) σας ρωτάω… Και θα μιλήσουμε ξανά (φυσικά) και για τούτο το θέμα.  Πάμε τώρα στα δικά μας, τα (ακραιφνώς), τα επίσημα, στοιχηματικά.

Σήμερα έτσι, σας προτείνω: ΣΚΩΤΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ “ΑΣΣΟΣ” (για το τραγικό… Nations League), ΓΕΩΡΓΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ “ΑΣΣΟΣ” (έχω μάλλον αδυναμία στο… όνομα) και τέλος ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ “Χ”, όλα σε κορυφαίες αποδόσεις στην bet365. Αυτά και για σήμερα. Λόγω Εθνικών ομάδων δεν υπάρχει τίποτα το συγκλονιστικό στη μπάλα, γι’ αυτό ξεχωρίζω την είδηση πως η ΕΟΚ επαναφέρει λέει στην ενεργό δράση τους πενηντάρηδες διαιτητές! Έτσι δηλαδή για να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι ο Ολυμπιακός, ούτε στην Α2! Ζήτω ο μεγάλος και διαχρονικός Γιώργος Βασιλακόπουλος! Θα τρελαθώ – καλημέρα!!!

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)