Γεωργούντζος: Ο «Αναστό» με παρέσυρε (και) για τον… Κλοπ!

Από τις… μεγαλύτερές μου – στη βραχύβια έστω ιστορία μου στον… χώρο του στοιχήματος –  στοιχηματικές επιτυχίες ήταν νομίζω αναμφίβολα το τεράστιο «διπλό» χθες του πάλε ποτέ μεγάλου μας Άρη, μέσα στον Βόλο, επί του… Βόλου εκεί του Μπέου, παρακαλώ!

Μια επιτυχία η οποία στηρίχθηκε – και αυτή άλλωστε- κυρίως το ποδοσφαιρικό μου ένστικτο (!) και βέβαια στο ενδελεχή μελέτη, δεκαετίες τώρα, των ομάδων του τιτάνα του Αχιλλέα, αλλά νεότερού του, του έτερου μεγάλου επενδυτή και (φυσικά) αγωνιστή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Θοδωράκη Καρυπίδη μας!

Η Λαμία, η οποία κατάφερε να χάσει στην έδρα της ακόμη και από αυτόν , τον φετινό κακό (μέτριο άντε), ΟΦΗ, πρέπει άμεσα να αναθεωρήσει τα πλάνα της και κυρίως – εννοείται αυτό – να πάρει επιτέλους πια και αυτή, ένα κανονικό προπονητή. Ο μικρός Γιώργος μας ο Πετράκης κάνει ακόμη για την Γ’ Εθνική. Άντε για την Football League, Πως στη  ευχή την λέμε τώρα. Κοινώς, ο τσάπας πέθανε και εδώ (και εκεί καλύτερα), παιδιά!

Εντάξει, χάσαμε και την τεράστια Λίβερπουλ, που πέρασε χαλαρά επί της ουσίας από το Λονδίνο και την (επίσης πάλε ποτέ) σοβαρή και υπολογίσιμη Τσέλσι, όμως και εδώ έχω μία δικαιολογία και μάλιστα (νομίζω) πολύ σοβαρή. Κοντολογίς, δεν φταίω εγώ – και εδώ – φίλες και φίλοι, αλλά ο… Αναστό! Είπε, δήλωσε λοιπόν ο «Αλενατόρε» πως δεν υπάρχουν Γερμανοί προπονητές, ε, λέω έτσι και εγώ πως (και) ο Κλοπ δεν υπάρχει, άρα θα νικήσει η Τσέλσι του τεράστιοι (ψιλομυρουδιά),  Φρανκ Λάμπαρντ! Και (βέβαια) την πατήσαμε πάλι…

Για σήμερα τι έχουμε; Μισό ρε, να κοιτάξω πάλι το κουπόνι από το Betarades.gr. Οκ, κάτι τσίμπησα νομίζω. Έχουμε και λέμε: Γουλφς – Μάντσεστερ Σίτι «διπλό», Μίλαν – Μπολόνια «άσσος» και Φενερμπαχτσέ – Χαταϊσπορ φυσικά «άσσος»! Εύκολο, αλλά και φθηνό, οικονομικό, στοιχηματικό «πακέτο», θεωρώ…

Αυτά τα λίγα για σήμερα! Δύσκολη, αδιάφορη νομίζω ημέρα για αγώνες και ειδικά για ενδιαφέροντες προβλέψεις. Από αύριο όμως που αρχίζει και το… αγαπημένο μας Τσάμπιονς Λιγκ ξανά, ε, τότε θα παίζουμε πάλι (ελπίζω) στα πρώτα! Καλό μεσημέρι!!!