Γεωργούντζος: Τον τελείωσε (πάλι) τον Φερέιρα, ο Μίνος!

Ατυχήσαμε μόνο στην Τούμπα βέβαια φίλες και φίλοι. Καλημέρα, καλό… μεσημέρι καλύτερα και καλό μήνα φυσικά! Ατυχήσαμε λοιπόν ολίγον στο πάμε στοίχημα με τα “Ρωσάκια”, αλλά νομίζω πλέον πως αυτός που έχει ατυχήσει περισσότερο είναι ο καψερός ο Φερέιρα. Μας χαιρετάει όπου να’ ναι και ο Άμπελ λοιπόν, ο οποίος – αν κρίνω από τα λεγόμενα του Γιώργη του Μίνου, μετά το τέλος του αγώνα, που ουσιαστικά τον τελείωσε πάλι – μπορεί να προλάβει ακόμη και τον αγωνιστή, τον φοβερό, τον απίθανο εκείνον τον… Πογιάτος, τον Ισπανό που φόρτωσε φέτος ο φίλος μου (!) ο Γιάννης  – ο Αλαφούζος ρε- στον ΠΑΟ!

Κατ’ εμέ όμως δεν πρέπει να ζητούνε εξηγήσεις μόνο από  τον δυστυχή τον κόουτς, αλλά και από τον Ιβάν. Αυτός άλλωστε (ο Σαββίδης δηλαδή), “σκότωσε” τον Άκομ και λοιπούς , λίγο πριν την μεγάλη και ιστορική χθεσινή ρεβάνς για τον Δικέφαλο του Βορρά… Ε, τι να σου κάνει μετά και ο Πορτογάλος; Αυτούς είχε, έχει, αυτούς έβαλε και έπαιξαν στο φινάλε. Α, φίλε μου, αδελφέ μου George, το σωστό είπαμε να λέγετε πάντα και παντού! Πάντως, δεν θέλω να έχετε και μεγάλο παράπονο (πάντα για χθες το βράδυ μιλάμε), καθώς πετύχαμε και το Σάλτσμπουργκ – Μακάμπι, αλλά και το “Χ” (!) της Ατλέτικο μέσα στη Ουέσκα. Δύο στα τρία! Μην καλομαθαίνουμε και στα… απόλυτα, συνέχεια, οκ; Για να δούμε και τα σημερινά μας, επικεντρώνοντας φυσικά στο Europa League.

AEK – Βόλφσμπουργκ στις 10 παρά τέταρτο το βράδυ στο ΟΑΚΑ: “Χ2” το κόβω τούτο. Δεν με πείθει ούτε η ΑΕΚ φέτος (ουσιαστικά πέρα από τον Ολυμπιακό, δεν με πείθει κανένας τους στο Ελλάντα), σκληρό καρύδι πάντα οι Γερμανοί, κάπως έτσι το βλέπω.  Τότεναμ – Μακάμπι Χάιφα “Άσσος” από την Καλαμάτα μέχρι την Θεσσαλονίκη. Υπό την έννοια πως αν δεν το πάρει και εδώ ο Ζοζέ, ε, τότε ήρθε πλέον η ώρα να πάει και αυτός στο σπίτι του.  Και όταν λέω σπίτι του, εννοώ να σταματήσει πια το ποδόσφαιρο και την προπονητική. Και κλίνω με το Ρέιντζερς – Γαλατά Σαράι 1Χ. Φοβάμαι τους Τούρκους και για το “διπλό”, όμως δεν σας το δίνω. Το παίρνω ξανά πάνω μου που λέμε.

Αυτά και σας χαιρετώ. Ο καιρός έξω, εδώ πάντα στο νότο μας, είναι σούπερ και θα πάω φυσικά ξανά για μπανάκι, πάντα με το ποδηλατάκι και το κινητό ανά χείρας (φυσικά) παρακολουθώντας και καταγράφοντας – στο Sportstonoto.gr – τα πάντα!