Γεωργούντζος: Ένας “Ζακυνθινός” στην Φερεντσβάρος!

Ο απόλυτος θρίαμβος στις προβλέψεις μας για το στοίχημα χθες φίλες και φίλοι, πανηγυρίζουμε τρελά  (και) για αυτό και γιατί να το κρύψουμεν άλλωστε, που έλεγε και ο αείμνηστος Τσαγανέας, στον ασπρόμαυρο – κυρίως – ελληνικό κινηματογράφο! Τρελό 3 στα 3 (και) την Τρίτη, το οποίο βέβαια χαλαρά θα ήταν 4 στα 4 (!), με πολύ μεγάλη μάλιστα στοιχηματική απόδοση, αν ο φοβερός αυτός πορτιέρο της Ομόνοιας (ο Φαμπιάνο) δεν κατέβαζε κυριολεκτικά ρολά όπως λέμε, πιάνοντας ρε τα άπιαστα στο δεύτερο ημίχρονο!

Περίπατο έκανε και η Δυναμό Κιέβου με την Γάνδη, “ξερό” “άσσο” σας είχα δώσει και εδώ, ενώ τσιμπήσαμε και το “Χ” της Φερεντσβάρος με την Μόλντε στη Βουδαπέστη και την είσοδο έτσι των “Μαγιάρων” μετά από 26 (!) ολόκληρα χρόνια σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Στους “Μαγιάρους” όπου αγωνίστηκε (παρακαλώ) και ένας “Ζακυνθινός”, ο  Μύρτο Ουζούνι, γεννηθείς το 1995, όπου σε ηλικία από  8 μέχρι 15 ετών ήταν μέλος της ομάδας της θρυλικής Δόξας Πηγαδακίων Ζακύνθου, στις  Ακαδημίες της φυσικά, ενώ παίζει πια και στην Εθνική ομάδα της Αλβανίας! Στο 3-3 της Νορβηγίας δε, είχε βάλει το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ενώ χθες σκόραρε ξανά στο 92′ (στο 0-0), όμως τα κοράκια εδώ μας το ακυρώσανε ως λέει… οφ σάιντ! Anyway. Ένας “Ζακυνθινός” (γέννημα θρέμμα, όπως λέμε) “καθαρίζει” πλέον για την Φερεντσβάρος!

Στους χρυσοφόρους ομίλους οφείλει πια να περάσει και ο μεγάλος μας ΠΑΟΚ, ο οποίος τον κόβω να νικάει σήμερα στην Τούμπα τους “Ρώσους” της Κρασνοντάρ. “Ασσος” έτσι το δίνω , κανονική διάρκεια και λογικά με σκορ πρόκρισης από τα 90′ λεπτά για τον δικέφαλο του βορρά μας. Το πρώτο αυτό για σήμερα. Πάμε τώρα στο Σάλτσμπουργκ – Μακάμπι, “άσος” και εδώ φυσικά και στο 3ο σημερινό μας στοιχηματικό ματσάκι, έχουμε το Ουέσκα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2Χ. Έτσι, βάλτε και το “Χ” εδώ προς πάσα ενδεχόμενο.

Αυτά νομίζω και για σήμερα και αύριο, πρώτα πάντα ο Θεός, τα ξαναλέμε, με την ελπίδα να σας στείλω όλους και today  στο ταμείο, φυσικά! Χαιρετώ και πάλι και πάω – εννοείται – ξανά για μπανάκι με το ποδηλατάκι!