Στοίχημα Κάρτες: Αγορές και στρατηγική για ποντάρισμα

στοιχημα-καρτες

Το διαδικτυακό στοίχημα έχει κερδίσει την προτίμηση των παικτών τα τελευταία χρόνια και οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των παικτών. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών είναι τεράστιος και αυτό λειτουργεί προς όφελος των παικτών, καθώς το προϊόν και οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι υψηλού επιπέδου και εξελίσσεται συνεχώς. 

Οι λόγοι που το online στοίχημα έχει κερδίσει κατά κράτος το επίγειο είναι πολλοί. Μια… διαδικτυακή βόλτα σε μια από τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες θα σας πείσει για αυτό, καθώς οι διοργανώσεις στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε είναι αμέτρητες, οι αποδόσεις είναι υψηλότερες, ενώ σε κάθε παιχνίδι οι αγορές που προσφέρονται είναι δεκάδες. Το διαδικτυακό στοίχημα έχει εξελιχθεί και πέρα από τα κλασικά  1Χ2, Over, Under, N/G και G/G ο παίκτης μπορεί να βρει άπειρες αγορές. Μια από αυτές, η οποία αποτελεί πλέον μια από τις αγαπημένες μεταξύ των παικτών είναι το στοίχημα στις κάρτες.

Στοίχημα Κάρτες Αγορές

Οι επιλογές που υπάρχουν στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι αμέτρητες, ενώ στα παιχνίδια μεγάλων διοργανώσεων ή στις σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας οι επιλογές είναι ακόμη περισσότερες. Και για να γίνουμε πιο κατατοπιστικοί θα δούμε παρακάτω πως μπορεί ένας παίκτης να ποντάρει στη συγκεκριμένη κατηγορία pre game ή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι πιο συνηθισμένες αγορές στο στοίχημα κάρτες είναι το Over/Under, δηλαδή πόσες κάρτες θα βγουν συνολικά στο παιχνίδι. Ακόμη μια δημοφιλής αγορά είναι το ποντάρισμα στο να δεχθεί κάρτα συγκεκριμένος παίκτης στην αναμέτρηση ή οι συνολικές κόκκινες κάρτες. 

Έχοντας μελετήσει καλά το παιχνίδι ή στο live ο παίκτης μπορεί να ποντάρει στην ομάδα που θα δεχτεί τις περισσότερες κάρτες στον αγώνα, το σύνολο καρτών στο πρώτο ημίχρονο, αν κάποιος παίκτης έχει πιθανότητες να “κοκκινιστεί” αλλά και το χρονικό σημείο που θα βγει η πρώτη κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή. Από κει και πέρα υπάρχουν πολλές αγορές για κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι αλλά και χάντικαπ κάρτες. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορεί να βρει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη αγορά, οι οποίες όπως αναφέραμε διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία αλλά και από παιχνίδι σε παιχνίδι. 

Στρατηγική στο Στοίχημα Κάρτες

Φυσικά και στη συγκεκριμένη κατηγορία ο παίκτης θα πρέπει να έχει στρατηγική αν θέλει να έχει περισσότερες πιθανότητες κέρδους αλλά και να γνωρίζει καλά τα δεδομένα του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει αν ο διαιτητής του αγώνα συνηθίζει να βγάζει εύκολα από το τσεπάκι του κάρτες ή αρέσκεται στο να αφήνει το σκληρό παιχνίδι. Άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το στοίχημα, είναι το κίνητρο που έχουν οι ομάδες, αν το παιχνίδι είναι ντέρμπι, ή αν υπάρχουν παίκτες που δέχονται εύκολα κάρτες. Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι ο παίκτης είτε αποφασίσει να ασχοληθεί με το στοίχημα στις κάρτες πριν το παιχνίδι, είτε live θα πρέπει να είναι ενημερωμένος καλά, έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης.