Στοίχημα στο ίντερνετ: Πως παίζω online

Το online στοίχημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή των παικτών και έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια κατά κράτος το επίγειο. Για αυτόν τον λόγο οι στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα έχουν εξελίξει τις υπηρεσίες τους και προσφέρουν στους χρήστες μια μοναδική παικτική εμπειρία. Μέσα από αυτό το κείμενο θα δούμε αναλυτικά πως μπορεί κάποιος να στοιχηματίσει online, τις διαδικασίες εγγραφής, ταυτοποίησης, κατάθεσης και ανάληψης, ενώ θα εξετάσουμε και το πόσο ασφαλές είναι το διαδικτυακό στοίχημα. 

Πως να παίξω στοίχημα στο διαδίκτυο

Στην ελληνική αγορά υπάρχουν πολλές στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται με κάθε νομιμότητα και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους χρήστες και φυσικά ασφάλεια στις συναλλαγές. Έτσι ο παίκτης θα πρέπει να κάνει μια αναζήτηση και να βρει την κατάλληλη για αυτόν στοιχηματική εταιρία, προκειμένου να κάνει την εγγραφή του. Η διαδικασία για τη δημιουργία λογαριασμού δεν θα δυσκολέψει τους νέους χρήστες, καθώς θα πρέπει να συμπληρώσουν τα προσωπικά στοιχεία που θα ζητηθούν, ωστόσο αυτά θα πρέπει να είναι αυτά που αναγράφονται στα επίσημα έγγραφα, καθώς θα ακολουθήσει η διαδικασία ταυτοποίησης. 

Κατά τη διάρκεια ταυτοποίησης θα χρειαστεί η ταυτότητα του χρήστη και κάποιος λογαριασμός όπως τηλεφώνου, ηλεκτρικού ρεύματος η ΔΕΚΟ και αφού η στοιχηματική εταιρία εγκρίνει τα έγγραφα τότε όλα είναι έτοιμα για το πρώτο ποντάρισμα!

Γιατί οι παίκτες προτιμούν το online στοίχημα;

Τα πλεονεκτήματα του διαδικτυακού στοιχήματος είναι πολλά και ένα απ’ αυτά είναι το γρήγορο και εύκολο παιχνίδι. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα μέσω του υπολογιστή ή του κινητού του να στοιχηματίσει online ανεξαρτήτου ώρας, μέρας ή τοποθεσίας. Ποντάρει όποτε θέλει, απ’ όπου και αν βρίσκεται!

Ακόμη ένας λόγος που το διαδικτυακό στοίχημα υπερτερεί του επίγειου, είναι οι αποδόσεις, οι οποίες είναι πολύ μεγαλύτερες στο διαδίκτυο και είναι προς το συμφέρον του παίκτη. Την ίδια στιγμή ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια πληθώρα επιλογών πέρα από τα συνηθισμένα πονταρίσματα. 

Τα βήματα του online στοιχήματος

1) Η εγγραφή. Είναι πολύ σημαντικό ο παίκτης να χρησιμοποιήσει τα πραγματικά του στοιχεία, προκειμένου να δημιουργήσει με επιτυχία τον λογαριασμό του σε μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η διαδικασία δεν θα μπορεί να προχωρήσει. Αφού συμπληρωθούν με επιτυχία τα στοιχεία που θα ζητηθούν, θα πρέπει ο χρήστης να εισάγει username και password τα οποία θα γνωρίζει μόνο ο ίδιος, προκειμένου ο λογαριασμός να είναι ασφαλής. 

2) Η κατάθεση. Οι στοιχηματικές εταιρίες διαθέτουν πολλούς τρόπους κατάθεσης, με τους πιο διαδεδομένους να είναι η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η κάρτα Paysafe, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι (Skrill ή Neteller). 

3) Η ταυτοποίηση. Η κάθε στοιχηματική εταιρία θέλει να βεβαιωθεί ότι ο λογαριασμός ανήκει σε εσάς. Έτσι για την ταυτοποίηση χρειάζονται έγγραφα όπως η ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησης ή το διαβατήριο που θα πιστοποιούν την ηλικία σας, αποδεικτικό μέσου πληρωμής και αποδεικτικό κατοικίας, όπου θα χρειαστεί λογαριασμός ΔΕΚΟ ή κινητού τηλεφώνου του τελευταίου τριμήνου. 

4) Η ανάληψη. Στην περίπτωση που ο παίκτης κάνει την κατάθεση του στην στοιχηματική εταιρία μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η ανάληψη θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο. Αντίθετα, αν η κατάθεση γίνει με Paysafe τότε απαιτείται διαφορετική μέθοδος ανάληψης. Σε αυτή την περίπτωση το πιο σύνηθες είναι η ανάληψη να γίνει μέσω τραπεζικού εμβάσματος.