Στοίχημα στο ίντερνετ: Πως παίζω online

στοιχημα online

Το online στοίχημα έχει πάρει θέση για τα καλά στη ζωή των παικτών. Είναι γεγονός πως έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια κατά κράτος το επίγειο. Για τον λόγο αυτό, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα έχουν εξελίξει τις υπηρεσίες τους. Πλέον προσφέρουν στους χρήστες μια μοναδική παικτική εμπειρία.

Μέσα από αυτό το κείμενο θα δούμε αναλυτικά πως μπορεί κάποιος να στοιχηματίσει online. Μαζί με τις διαδικασίες εγγραφής, ταυτοποίησης, κατάθεσης και ανάληψης αναλυτικά. Ενώ θα εξετάσουμε και το πόσο ασφαλές είναι το στοίχημα στο ίντερνετ. 

Πως να παίξω στοίχημα online

Στην ελληνική αγορά υπάρχουν πολλές στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται με κάθε νομιμότητα. Προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους χρήστες και φυσικά ασφάλεια στις συναλλαγές. Έτσι ο παίκτης θα πρέπει να κάνει μια αναζήτηση και να βρει την κατάλληλη για αυτόν στοιχηματική εταιρία, προκειμένου να κάνει την εγγραφή του και να ποντάρει σε προγνωστικά στοιχήματος.

Η διαδικασία για τη δημιουργία λογαριασμού δεν θα δυσκολέψει τους νέους χρήστες. Θα πρέπει απλώς να συμπληρώσουν τα προσωπικά στοιχεία που θα ζητηθούν. Ωστόσο, αυτά θα πρέπει να είναι ακριβώς όπως αναγράφονται στα επίσημα έγγραφα, καθώς θα ακολουθήσει η ταυτοποίηση. Αυτή είναι μια διαδικασία απαραίτητη από την ελληνική νομοθεσία για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Κατά τη διάρκεια ταυτοποίησης θα χρειαστεί η ταυτότητα του χρήστη ή κάποιο άλλο αποδεικτικό, όπως διαβατήριο ή άδεια οδήγησης. Ακόμη, χρειάζεται και κάποιος λογαριασμός ΔΕΚΟ, όπως τηλεφώνου, ηλεκτρικού ρεύματος κλπ. Αφού η στοιχηματική εταιρία εγκρίνει τα έγγραφα, τότε όλα είναι έτοιμα και ο λογαριασμός σας είναι πανέτοιμος!

Να σημειωθεί ότι αν η ταυτοποίηση γίνει μια φορά, δεν χρειάζεται να επαναληφθεί η διαδικασία. Είστε ελεύθεροι για παιχνίδι από εκεί και πέρα!

Γιατί οι παίκτες προτιμούν το online στοίχημα;

Τα πλεονεκτήματα του διαδικτυακού στοιχήματος είναι πολλά. Φυσικά, ένα από αυτά είναι το γρήγορο και εύκολο παιχνίδι. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα μέσω του υπολογιστή ή του κινητού του να στοιχηματίσει online ανεξάρτητα από την ώρας τη μέρα ή την τοποθεσία. Ποντάρει όποτε θέλει, από όπου και αν βρίσκεται!

Ακόμη ένας λόγος που το διαδικτυακό στοίχημα υπερτερεί του επίγειου, είναι οι αποδόσεις. Οι οποίες είναι πολύ μεγαλύτερες στο διαδίκτυο και αυτό βέβαια είναι προς το συμφέρον του παίκτη. Την ίδια στιγμή, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να διαλέξει μέσα από μια πληθώρα επιλογών πέρα από τα συνηθισμένα πονταρίσματα. Οι αγορές στο online στοίχημα, λοιπόν, είναι πολλές παραπάνω και υπάρχουν διάφορες επιλογές για ποντάρισμα σε pame stoixima prognostika.

Κάτι ακόμη που πρέπει να προσθέσουμε είναι και οι προσφορές* που θα βρει κάποιος παίκτης online. Μπορεί να τις αξιοποιήσει στο παιχνίδι του.

Τα βήματα του online στοιχήματος

1) Εγγραφή. Είναι πολύ σημαντικό ο παίκτης να χρησιμοποιήσει τα πραγματικά του στοιχεία. Ώστε να δημιουργήσει με επιτυχία τον λογαριασμό του σε μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Καθώς σε διαφορετική περίπτωση η διαδικασία δεν θα μπορεί να προχωρήσει. Αφού συμπληρωθούν με επιτυχία τα στοιχεία που θα ζητηθούν, θα πρέπει ο χρήστης να εισάγει username και password. Τα οποία θα γνωρίζει μόνο ο ίδιος, προκειμένου ο λογαριασμός να είναι ασφαλής. 

2) Κατάθεση. Οι στοιχηματικές εταιρίες διαθέτουν πολλούς τρόπους κατάθεσης για να εξυπηρετηθούν όλοι οι παίκτες. Με τους πιο διαδεδομένους να είναι η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η κάρτα Paysafe και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι (Skrill ή Neteller). 

3) Ταυτοποίηση. Η κάθε στοιχηματική εταιρία θέλει να βεβαιωθεί ότι ο λογαριασμός ανήκει σε εσάς. Έτσι, για την ταυτοποίηση χρειάζονται κάποια έγγραφα που θα ανεβάσετε. Όπως η ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης ή το διαβατήριο που θα πιστοποιούν την ηλικία και το ονοματεπώνυμό σας. Επιπλέον, αποδεικτικό μέσου πληρωμής και αποδεικτικό κατοικίας, όπου θα χρειαστεί λογαριασμός ΔΕΚΟ ή κινητού τηλεφώνου του τελευταίου τριμήνου. 

4) Ανάληψη. Στην περίπτωση που ο παίκτης κάνει την κατάθεση του στην στοιχηματική εταιρία μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η ανάληψη θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο. Αντίθετα, σε κάποιες άλλες μεθόδους ίσως απαιτείται διαφορετική μέθοδος ανάληψης. Σε αυτή την περίπτωση το πιο σύνηθες είναι η ανάληψη να γίνει μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τους τρόπους ανάληψης και κατάθεσης στις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με τις κριτικές που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις