Οι λόγοι που το online στοίχημα είναι καλύτερο

Βρισκόμαστε στο 2024 και το online πάμε στοίχημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή του κάθε παίκτη. Τα επίγεια καταστήματα περνούν σε δεύτερη μοίρα και οι λόγοι που συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι πολλοί. Έχουν να κάνουν με τις περισσότερες υπηρεσίες που προσφέρονται στο online παιχνίδι. Αλλά και με την άνεση που παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ.

Ας δούμε ποιοι είναι οι λόγοι που το online στοίχημα κερδίζει τις εντυπώσεις!

1. Παιχνίδι όλο το 24ωρο

Ένας απ’ τους κυριότερους λόγους – αν όχι ο βασικός – προτίμησης στο online στοίχημα είναι το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα πονταρίσματος όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Είτε είναι Χριστούγεννα, είτε Πρωτοχρονιά, είτε Δεκαπενταύγουστος, δε χρειάζεται να ψάχνετε ανοιχτά πρακτορεία!

2. Διαρκής επικοινωνία και εξυπηρέτηση

Όπως μπορείτε να παίξετε όλο το 24ωρο, με την ίδια λογική οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Έχετε στη διάθεσή σας κάποιον εκπρόσωπο του παρόχου κάθε ημέρα και οποιαδήποτε ώρα για τυχόν απορίες.

3. 0% γκανιότα*

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που κρατούν οι ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να μειώνουν τις αποδόσεις τους. Συνεπώς, μειώνονται και τα κέρδη των παικτών. Οι online στοιχηματικές εταιρίες έχουν προσφορές* σε καθημερινό επίπεδο με συγκεκριμένα παιχνίδια (συνήθως τα πιο εμπορικά του προγράμματος), όπου το ποντάρισμα έχει 0% γκανιότα*.

4. Προσφορές*

Στο ίδιο μήκος κύματος με το νο. 3, είναι και το θέμα με τις προσφορές*. Εκτός από την γκανιότα, οι ιστοσελίδες προσφέρουν καθημερινά ευκαιρίες στοιχηματισμού με μειωμένο ρίσκο. Όπως, για παράδειγμα, επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που σκοράρει ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

5. Cashout

Είναι μια από τις πιο ευρέως διαδεδομένες υπηρεσίες στον online στοιχηματισμό. Πλέον προσφέρεται από τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Με το cashout, οι παίκτες γίνονται αποδέκτες προτάσεων από τον πάροχο προκειμένου να κλείσουν πρόωρα το στοίχημα τους σε περίπτωση που οδεύει προς επαλήθευση. Η εταιρία προτιμά να προσφέρει λιγότερα κέρδη, ενώ ο παίκτης γλιτώνει το άγχος των τελευταίων λεπτών ενός αγώνα.

6. Αίτηση στοιχήματος

Πρόκειται για μια υπηρεσία που δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες, αλλά σιγά-σιγά αρχίζει να γίνεται δημοφιλής. Ο παίκτης μπορεί να προτείνει μια συγκεκριμένη αγορά στους υπεύθυνους της ιστοσελίδας και οι τελευταίοι αποφασίζουν αν θα την προσφέρουν για στοιχηματισμό.

7. Στοίχημα στο κινητό

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το online στοίχημα είναι πιο εύκολο για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πιο εύκολα προσβάσιμο. Οι παίκτες που έχουν λογαριασμό σε online στοιχηματική εταιρία μπορούν να ποντάρουν τόσο από το κινητό, όσο και απ’ το tablet. Επομένως, μπορούν να παίξουν όπου και αν βρίσκονται!

8. Eναλλακτικές κατηγορίες και αγορές

Δεν είναι ψέματα ότι στα επίγεια καταστήματα, οι επιλογές και οι αγορές δεν είναι ιδιαιτέρως πολλές. Η γκάμα είναι σαφώς πιο πλούσια στις διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες. Όπου προσφέρονται αγορές σε όλα τα σπορ, από το πιο δημοφιλές, μέχρι το πιο άγνωστο. Μάλιστα, αν θέλετε μια συγκεκριμένη επιλογή για ποντάρισμα και δεν τη βρίσκετε σε ορισμένες στοιχηματικές μπορείτε να ζητήσετε να σας βγάλουν απόδοση γι’ αυτή!

9. Υψηλές αποδόσεις

Ένας ακόμη τομέας υπεροχής του online στοιχήματος είναι αναμφίβολα οι αποδόσεις. Στα επίγεια καταστήματα, οι αποδόσεις είναι σαφώς χαμηλότερες. Κάτι που σημαίνει ότι οι ευκαιρίες για κέρδη είναι πιο λίγες. Οι στοιχηματικές εταιρίες online έχουν μικρότερη γκανιότα και υψηλότερες αποδόσεις.

10. Στατιστικά

Μια από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες που συναντά κανείς στο online στοίχημα είναι και η παρουσίαση των στατιστικών. Οι παίκτες μπορούν να ανοίξουν τον σχετικό πίνακα και να απολαύσουν τις πολύτιμες υπηρεσίες. Όλοι οι αριθμοί που χρειάζεστε για να επιλέξετε τι θα ποντάρετε είναι στη διάθεσή σας.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις