Στοίχημα: Πώς να ποντάρετε στα κόρνερ

στοιχημα κορνερ

Η επιτυχία στο στοίχημα απαιτεί καλή έρευνα αλλά και ζυγισμένη λήψη αποφάσεων. Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να προσδιορίσετε τις τάσεις σε βασικές αγορές. Έτσι, μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας για θετική απόδοση μακροπρόθεσμα.

Υπάρχουν ορισμένες αγορές όπου η ανάλυση δεδομένων μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα, όπως αυτές των κόρνερ. Με πολλά διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία για να βοηθήσουν τους παίκτες να κάνουν τις σωστές επιλογές.

Στοιχημα κορνερ

Η βασική αρχή του στοιχήματος σε κόρνερ είναι να προβλέψει κανείς τον αριθμό που θα προκύψει σε ένα παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν να στοιχηματίσουν πάνω ή κάτω από ένα σημείο αναφοράς. Αυτό έχει οριστεί από τους bookmaker. Για την ακριβή πρόβλεψη αυτών των αποτελεσμάτων, μπορούν να αναλυθούν δεδομένα από προηγούμενους αγώνες και των δύο ομάδων.

Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα καλό μέγεθος δείγματος (τα τελευταία έξι παιχνίδια ή περισσότερα). Ώστε να έχετε μια σαφή εικόνα των τάσεων για κάθε ομάδα.

Over / Under Κόρνερ

Για να μπορούν οι παίκτες να στοιχηματίζουν σε κόρνερ, οι στοιχηματικές εταιρίες θέτουν διαφορετικά σημεία αναφοράς. Είναι η ίδια λογική με το ποντάρισμα π.χ. στα γκολ ενός αγώνα, που είναι εξαιρετικά διαδεδομένη αγορά. Για παράδειγμα, η επιλογή Over / Under 9,5 είναι μια δημοφιλής αγορά.

Παράδειγμα για στοίχημα σε κόρνερ

Έστω ότι η έρευνα δείχνει πως  το 63% των εντός έδρας αγώνων για τη γηπεδούχο είχαν πάνω από 10,5 κόρνερ. Και παράλληλα το 71% των εκτός έδρας αγώνων της φιλοξενούμενης είχαν επίσης αυτό το στατιστικό. Επομένως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει κάτι ανάλογο στο μεταξύ τους ματς. Έτσι, αν η απόδοση φυσικά αξίζει, ο παίκτης θα ποντάρει σε Over 10,5 κόρνερ σε αυτό το παιχνίδι.

Οι αποδόσεις που προσφέρονται θα εξαρτηθούν από το όριο που θα επιλεγεί. Ο μπουκ θα υπολογίσει τη δική του πιθανότητα για κάθε αποτέλεσμα και θα ορίσει την τιμή ανάλογα.

Τι πρέπει να προσέξετε

Όταν κοιτάτε τα δεδομένα για τα κόρνερ, θα πρέπει να διαχωρίσετε την εντός και την εκτός έδρας φόρμα κάθε ομάδας. Καθώς όπως είναι αυτονόητο τα στατιστικά μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε πώς κερδίζουν οι ομάδες τα κόρνερ τους και εάν οι βασικοί παίκτες, συνήθως εξτρέμ ή μπακ, τραυματίζονται ή αποβάλλονται.

Όλοι αυτοί οι μεταβλητοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τις πιθανότητες στα προγνωστικά στοιχήματος. Και τελικά να καθορίσουν εάν το στοίχημα έχει αξία ή όχι. Η κατανόηση του τρόπου υπολογισμού της πιθανότητας και η δυνατότητα αναγνώρισης της αξίας είναι το κλειδί για επιτυχημένο ποντάρισμα.

Θα πρέπει να αναζητήσετε παιχνίδια όπου και οι δύο ομάδες έχουν ξεκάθαρο μοτίβο εντός και εκτός έδρας. Το οποίο είναι συμβατό με ένα συγκεκριμένο στοίχημα. Ένα απλό παράδειγμα είναι δύο ομάδες με υψηλό και χαμηλό αριθμό κόρνερ στους εντός και εκτός έδρας αγώνες τους αντίστοιχα.

Άλλες αγορές κόρνερ περιλαμβάνουν την επιλογή μονά ή ζυγά, ποντάρισμα σε Over / Under στο πρώτο δεκάλεπτο, ακριβές σκορ κόρνερ. Αλλά και πρώτη ομάδα που θα φτάσει τον Χ αριθμό κόρνερ και εκείνη που θα έχει περισσότερα κόρνερ στο ημίχρονο.

Ευκαιρίες στα κόρνερ

Όταν μιλάμε για κόρνερ, αξίζει να βρει κανείς την ευκαιρία. Και να ξέρεις πώς να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να τοποθετήσει ποντάρισμα. Με απλά λόγια, η αξία στα κόρνερ και το στυλ παιχνιδιού που δίνει ευκαιρίες είναι κυρίως κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δεν ταιριάζει σε όλους, ειδικά επειδή πρέπει να έχει κανείς υπομονή και να ξέρει πότε να στοιχηματίσει. Και φυσικά να δει πολλά ματς για να κατανοήσει τον χαρακτήρα των ομάδων. Πάντως, με μελέτη και επιμονή, μπορεί κάποιος να βρει τον δρόμο προς το ταμείο.