Στοίχημα: Τι είναι το Draw No Bet;

draw-no-bet

Το πάμε στοίχημα στοίχημα εξελίσσεται διαρκώς, συνεχώς βγαίνουν καινούριες αγορές στις οποίες μπορούν να στοιχηματίσουν οι παίκτες, ωστόσο το Draw No Bet είναι μια από τις δημοφιλέστερες αγορές που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια και οι παίκτες οφείλουν να τη γνωρίζουν.

 

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες, οι οποίοι πιστεύουν συχνά σε κάποιο “σπάσιμο” ενός φαβορί σε έναν αγώνα. Ωστόσο… σπάσιμο θεωρείται και η ισοπαλία, αλλά και η νίκη του αουτσάιντερ. Και συχνά κάνουν το λάθος να επιλέξουν ένα από τα δυο σημεία, με αποτέλεσμα η έμπνευσή τους να επιβεβαιωθεί, ωστόσο οι ίδιοι να οδηγηθούν στον… κουβά.

Η αγορά του Draw No Bet λοιπόν, τους δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουν υπέρ του αουτσάιντερ, έχοντας με το μέρος τους όμως και την κάλυψη της ισοπαλίας. Αν π.χ κάποιος παίκτης θέλει να ποντάρει υπέρ του Παναιτωλικού κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε μπορεί να ποντάρει στο 1DNB. Σαφώς και ο παίκτης δεν θα πάρει την ίδια απόδοση με τον άσσο, ωστόσο σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θα χάσει το ποντάρισμά του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε βάθος χρόνου στο στοίχημα.

Ο παίκτης θα μπορούσε να παίξει ουσιαστικά το ίδιο στοίχημα, ποντάροντας ξεχωριστά στον άσσο, αλλά και στην ισοπαλία για κάλυψη. Αν θέλει να παίξει 20 ευρώ στον άσσο του Παναιτωλικού, θα έπρεπε να παίξει 14 ευρώ στον άσσο και 6 ευρώ στην ισοπαλία. Οι στοιχηματικές εταιρίες διευκολύνουν τους παίκτες και τους δίνουν με το 1DNB την ανάλογη τιμή, γλιτώνοντας τους πολύτιμο χρόνο.

Για παράδειγμα αντί να παίξετε τα δύο στοιχήματα ξεχωριστά (14 ευρώ στον Άσσο με 5.00 απόδοση και 6 ευρώ στο Χ με 3.30), ο Bookmaker σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε το συγκεκριμένο στοίχημα με καθορισμένη απόδοση, στην προκειμένη περίπτωση 3.50 το Άσσο Draw No Bet (1 DNB). Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα μιας και 14×5=70=20×3.50.