Στοίχημα: Τι είναι το Draw No Bet;

draw-no-bet

Το online στοίχημα δεν σταματά να εξελίσσεται, με τις στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν στους παίκτες συνεχώς νέες υπηρεσίες και αγορές, που βελτιώνουν το παιχνίδι και κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο. Και ενώ οι στοιχηματικές εταιρίες προσθέτουν συνεχώς νέες αγορές, κάποιες παραμένουν σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των παικτών και μια από αυτές είναι η δημοφιλής αγορά Draw No Bet! 

Μπορεί οι αγορές “άσσος”, “διπλό” και “ημίχρονο” να είναι οι πιο διαδεδομένες μεταξύ των παικτών, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η αγορά Draw No Bet έχει αποκτήσει… πιστούς φίλους. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες, οι οποίοι πιστεύουν συχνά σε κάποιο “σπάσιμο” ενός φαβορί σε έναν αγώνα. Ωστόσο… σπάσιμο θεωρείται και η ισοπαλία, αλλά και η νίκη του αουτσάιντερ. Και συχνά κάνουν το λάθος να επιλέξουν ένα από τα δυο σημεία, με αποτέλεσμα η έμπνευσή τους να επιβεβαιωθεί, ωστόσο οι ίδιοι να οδηγηθούν στον… κουβά.

Draw No Bet Επεξήγηση

Τη συγκεκριμένη αγορά μπορείτε να τη βρείτε σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες και στην περίπτωση που επιλέξει ένας παίκτης να ποντάρει τα χρήματα του στο Draw No Bet, τον ενδιαφέρει αποκλειστικά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο, αν ένα παιχνίδι λήξει ισόπαλο, δεν υπάρχει στοίχημα. Σε περίπτωση λοιπόν που η αναμέτρηση λήξει “Χ”, τότε επιστρέφεται το ποντάρισμα. Αν ένας παίκτης έχει ποντάρει στο 1(DNB) θα πάει… ταμείο, αν οι γηπεδούχοι κερδίσουν το παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα επιστρέφεται, ενώ σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν το ματς τότε το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Αντίστοιχα, στην περίπτωση που ένας παίκτης ποντάρει στο 2(DNB) τότε θα κερδίσει το στοίχημα, αν το παιχνίδι λήξει “διπλό”. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα επιστρέφεται, ενώ αν το παιχνίδι λήξει άσσος, τότε το στοίχημα χάνεται.

Στοίχημα Draw No Bet: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η αγορά του Draw No Bet λοιπόν, τους δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουν υπέρ του αουτσάιντερ, έχοντας με το μέρος τους όμως και την κάλυψη της ισοπαλίας. Αν π.χ κάποιος παίκτης θέλει να ποντάρει υπέρ του Παναιτωλικού κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε μπορεί να ποντάρει στο 1DNB. Σαφώς και ο παίκτης δεν θα πάρει την ίδια απόδοση με τον άσσο, ωστόσο σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θα χάσει το ποντάρισμά του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε βάθος χρόνου στο στοίχημα.

Όπως προαναφέραμε, στο στοίχημα Draw No Bet αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, όπως και στις υπόλοιπες αγορές, έτσι και εδώ ο παίκτης θα πρέπει έχει λάβει υπόψη του κάποιες σημαντικές παραμέτρους πριν ποντάρει πριν την έναρξη του αγώνα. Είναι σημαντικό να γνωρίζει καλά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, τη μεταξύ τους προϊστορία, αν υπάρχουν σημαντικές απουσίες παικτών που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα, τις καιρικές συνθήκες και φυσικά το κίνητρο των ομάδων αλλά και πόσο συχνά τα παιχνίδια τους λήγουν ισόπαλα.