Το Σύστημα της Δανίας και πως χρησιμοποιείται στο στοίχημα

συστημα δανιας στοιχημα

Το σύστημα της Δανίας στα αθλητικά στοιχήματα είναι ένα από τα αγαπημένα των αρχάριων παικτών στο χώρο του στοιχήματος. Εάν εφαρμοστεί σωστά, ακόμη και όσοι προτιμούν το live στοίχημα μέσω κινητού μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, καθώς βοηθά τους παίκτες να μην φτάσουν σε σημείο απόγνωσης, ακόμη και αν χάνουν.

Το σύστημα της Δανίας είναι παρόμοιο με τη στρατηγική Martingale ως προς την αρχή και τον μηχανισμό δράσης. Υπάρχουν όμως κάποιες διαφορές:

Το σύστημα Martingale έγκειται στο διπλασιασμό του πονταρίσματος μετά από κάθε χαμένο στοίχημα, μέχρι το στοίχημα να κερδηθεί και η όλη διαδικασία να ξεκινήσει από την αρχή.

Το σύστημα της Δανίας είναι όταν ο παίκτης μετά την ήττα αυξάνει το ποσό του επόμενου στοιχήματος κατά μια συγκεκριμένη οικονομική αξία. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι να αυξηθούν και οι αποδόσεις ενός αθλητικού γεγονότος. Σύμφωνα με το σύστημα της Δανίας, ο παίκτης αργά ή γρήγορα θα ανακτήσει όλες τις επενδύσεις, αλλά μόνο αν δεν χάσει όλο το ποσό που έχει ορίσει εξ αρχής σε μια σειρά αποτυχιών.

Οι Βασικοί Κανόνες του Συστήματος της Δανίας

Για να παίξετε εναντίον ενός bookmaker σύμφωνα με το σύστημα της Δανίας, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη αρκετές θεμελιώδεις πτυχές αυτής της τακτικής:

Μετά από μια ήττα, θα πρέπει να αυξάνετε συνεχώς το ποσό του στοιχήματος και το ποσό του συντελεστή, μέχρι να ολοκληρωθεί το γεγονός.

Το ποσό του στοιχήματος αυξάνεται κατά 1 συμβατική μονάδα κάθε φορά, που ισούται με το ελάχιστο μέγεθος στοιχήματος. Αυτό το μέγεθος καθορίζεται αρχικά από τον ίδιο τον παίκτη. Οι πιθανότητες για κάθε επόμενο στοίχημα μετά την ήττα αυξάνονται κατά 0,5.

Μόλις κερδίσει ο παίκτης, ο κύκλος ολοκληρώνεται. Το επόμενο στοίχημα μετά τη νίκη γίνεται σε οποιοδήποτε μέγεθος και με οποιεσδήποτε αποδόσεις, αλλά είναι επιθυμητό να ξεκινήσει με MBS και συντελεστή 1,5. Μόλις ο παίκτης χάσει, αυτή είναι η αρχή ενός νέου κύκλου του συστήματος της Δανίας.

Παράδειγμα του Συστήματος της Δανίας

Για να καταλάβουμε τελικά τι είναι το σύστημα της Δανίας στα αθλητικά στοιχήματα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ενδεικτικό παράδειγμα:

Ας υποθέσουμε ότι το διαθέσιμο ποσό του είναι $500. Ο παίκτης στοιχηματίζει το 1% του bankroll των $5, απόδοση 1,5 και χάνει. Το υπόλοιπο είναι μείον $5. Τώρα, σύμφωνα με το σύστημα της Δανίας, ο κύκλος ξεκινά. Ωστόσο, παρά τη φαινομενική αξιοπιστία αυτής της στρατηγικής, έχει τα μειονεκτήματα και τις παγίδες της.

Τι πρέπει να προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα της Δανίας

Το σύστημα της Δανίας έχει τα ακόλουθα μειονεκτήματα:

Ξεκινώντας με το τέταρτο βήμα, αυτή η στρατηγική γίνεται επικίνδυνη. Άλλωστε, οι πιθανότητες σε αυτή τη φάση είναι ήδη αρκετά υψηλές και η πιθανότητα ενός αθλητικού γεγονότος χαμηλή. Και με κάθε νέο βήμα, οι πιθανότητες αυξάνονται και η πιθανότητα νίκης μειώνεται.

Ξεκινώντας με το τρίτο ή το τέταρτο βήμα, ο παίκτης αρχίζει να πανικοβάλλεται, μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται λογικά. Δηλαδή, αντί να αναλύει την κατάσταση και να ψάχνει για υποτιμημένες αγορές, απλώς αναζητά ευνοϊκές αποδόσεις με την ελπίδα της τύχης.

Πλεονεκτήματα του Συστήματος Δανίας:

-Το Progression, το οποίο επιτρέπει σε ένα επιτυχημένο στοίχημα να καλύψει τις απώλειες όλων των προηγούμενων ανεπιτυχών στοιχημάτων.

-Το μέγεθος κάθε επόμενου στοιχήματος δεν διπλασιάζεται όπως στην περίπτωση της υπέρβασης, οπότε οι απώλειες ελαχιστοποιούνται.

Σε κάθε περίπτωση, το σύστημα της Δανίας είναι απλώς άλλη μια εκδοχή στρατηγικής, που δεν είναι κατάλληλη για όλους. Ωστόσο, για να διαφοροποιήσετε τα στοιχήματα ή να δοκιμάσετε μια νέα στρατηγική, είναι αρκετά ασφαλής, αρκεί ο παίκτης να ξέρει πότε να σταματήσει.