Θεωρία στοιχήματος για το ποδόσφαιρο σάλας

Το ποδόσφαιρο σάλας, ή αλλιώς futsal, είναι μια παραλλαγή του ποδοσφαίρου που παίζεται σε ένα μικρότερο γήπεδο και κυρίως σε εσωτερικούς χώρους. Οι κανόνες του δε διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από το κανονικό ποδόσφαιρο.

Πράγμα που το καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλές για στοίχημα και κάνει το ποντάρισμα εύκολη υπόθεση.

Το ποδόσφαιρο σάλας είναι μια παραλλαγή του ποδοσφαίρου που παίζεται σε ένα μικρότερο γήπεδο και κυρίως σε εσωτερικούς χώρους. Το όνομά του στα αγγλικά προέρχεται από την πορτογαλική λέξη futebol de salao, η οποία μπορεί να μεταφραστεί ως «ποδόσφαιρο αίθουσας» ή «εσωτερικό ποδόσφαιρο».

Παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των πέντε παικτών, από τους οποίους ένας είναι ο τερματοφύλακας και επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες μορφές εσωτερικού ποδοσφαίρου, το παιχνίδι παίζεται σε μια σκληρή επιφάνεια που οριοθετείται από γραμμές.

Επίσης παίζεται με μια μικρότερη μπάλα με λιγότερη αναπήδηση από ό, τι μια μπάλα κανονικού ποδοσφαίρου. Χρειάζεται ταχύτητα, οξυδέρκεια, αυτοσχεδιασμός και δημιουργικότητα, καθώς οι χώροι είναι μικροί και καλύπτονται πολύ εύκολα.

Κανόνες

Οι βασικοί κανόνες δε διαφέρουν πολύ σε σχέση με το ποδόσφαιρο, μόνον κάποιες λεπτομέρειες αλλάζουν. Το ματς χωρίζεται σε δύο 20λεπτα ημίχρονα, ο χρόνος σταματά σε κάθε διακοπή, όπως ακριβώς στο μπάσκετ.

Τα πάντα εκτελούνται με τα πόδια και τίποτα με τα χέρια, σε ό,τι αφορά τις κάρτες, στην περίπτωση της κόκκινης ο παίκτης αποβάλλεται και η ομάδα του αγωνίζεται με μειονέκτημα για δύο λεπτά ή μέχρι ο αντίπαλος να σημειώσει γκολ.

Κουπόνι Στοίχημα

Για όσους έχουν γνώση πονταρίσματος στο ποδόσφαιρο, η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο σάλας δε θα αποτελέσει περίπλοκη υπόθεση. Οι περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες το περιλαμβάνουν στις αγορές τους, ωστόσο εκεί συνήθως θα το βρείτε ως futsal.

Η πιο δημοφιλής αγορά είναι ο νικητής της εκάστοτε αναμέτρησης, οι αποδόσεις μοιάζουν αρκετά με τις ποδοσφαιρικές, ωστόσο καθότι υπάρχουν παιχνίδια με αρκετά γκολ, τα όρια του Over και του Under είναι πιο υψηλά. Αυτά κυμαίνονται από 6.5 γκολ μέχρι 8.5 γκολ.

Σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες θα συναντήσετε ειδικά στοιχήματα με χάντικαπ γκολ, ενώ οι αγορές προσφέρουν διάφορες ακόμη εναλλακτικές επιλογές. Δύσκολα θα βρείτε πολλές επιλογές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (συνήθως μόνο για τον νικητή). Καθώς οι κυριότερες αγορές προσφέρονται στις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων.