Η αναζήτηση για τα λάθη του book

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες έχουν …μαγνητίσει τους παίκτες με την ευρεία γκάμα προσφορών που διαθέτουν σε όλα τα αθλητικά γεγονότα, απωθώντας τους (εδώ και χρόνια) από το γνωστό σε όλους ΠΡΟΠΟ. Αυτό που ισχύει στο στοίχημα είναι πως ποντάρουμε κυρίως με βάση τις αποδόσεις.

Τουλάχιστον, αυτή είναι η λογική σκέψη. Γίνεται αντιληπτό ότι η ψυχολογία του παίκτη τον ωθεί σε επιλογές που θεωρητικά είναι ασφαλείς και κυμαίνονται σε αποδόσεις 1.20 και 1.30, ωστόσο δεν είναι αυτό το νόημα του στοιχήματος. Η λογική που θα πρέπει να έχουμε είναι παντελώς διαφορετική και στηρίζεται κυρίως στην επίγνωση των δεδομένων και στην επιμονή μας να αναζητούμε το λάθος του book.

Ο μελετημένος παίκτης, αυτός δηλαδή που δεν επιλέγει πάνω από 2-3 παιχνίδια στο ίδιο δελτίο, οφείλει να αναζητήσει την αξία σε υψηλότερες αποδόσεις, οι οποίες θα «κρύβουν» το λάθος του bookmaker. Αναζητούμε εκείνα τα γεγονότα που κατά τη δική μας εκτίμηση προσφέρονται σε πιο υψηλές αποδόσεις απ’ ότι θα έπρεπε.

Μπορεί αυτό να είναι ένα φαβορί του 1.50 που οι ιστοσελίδες προσφέρουν στο 1.90 ή ένα αουτσάιντερ, που οι book υποτιμούν και προσφέρουν πιο ψηλά απ’ ότι πρέπει (χαρακτηριστικό παράδειγμα η φετινή Μονακό). Αν μελετήσουμε ορθώς και κάνουμε μια σοφή επιλογή, θα είναι κρίμα να την «κολλήσουμε» σε άλλο ένα ή άλλα δύο παιχνίδια με αποδόσεις γύρω στο 1.30.