Γεωργούντζος: Για καφεδάκι με “Αλενατόρε”!

Εντάξει, τρομερή – απίστευτη η νίκη χθες της Ένωσης επί της έρημης Βόλφσμπουργκ , δεν λέω, μια φορά στα εκατό χρόνια συμβαίνει αυτό, ειδικά (φυσικά) για το γκολ του  Ανσαριφάνρτ στο 94′. Του  Ανσαριφάνρτ ο οποίος βέβαια μπήκε ως αλλαγή – τεράστιος… Καρέρα και εδώ – κάνει τα τρελά του εκεί, οι Γερμανοί τον κοιτάνε σαν χάνοι, ο δε Πέρβαν, έριξε και ένα υπνάκο πριν δεχθεί το τεμάχιο, το πλασεδάκι, στην κλειστή του γωνία παρακαλώ γκουβά, πάλι η μισή Ελλάδα στο πάμε στοίχημα και 2-1!!!

Τί θέλω (πάλι) να σας πω με όλα αυτά; Εννοείται πως και εγώ, ως Έλλην πολίτης, χάρηκα με την νίκη – πρόκριση της ΑΕΚ, όμως συνάμα νοιώθω ξανά και ως ηθικός νικητής (!) και της χθεσινής στοιμηχατικής μας ημέρας. Πετυχαίνοντας δηλαδή το ευκολάκι της Τότεναμ επί της… Μακάμπι Β’ του Ισραήλ (Μακάμπι Χάιφα), αλλά και την νίκη της  Ρέιντζερς με την Γαλατά Σαράι στη Σκωτία μας (sic) και έχοντας μέχρι το …94′ είπαμε χθες το “Χ” στο ΟΑΚΑ, ε, νομίζω πως το… αξίζω εκ νέου σήμερα αυτό!  Εκτός ποδοσφαιρικής λογικής και εξέλιξης του ματς ήταν τούτο που συνέβη φίλες και φίλοι και μας το παίζει πάλι) κόκορας ο Μάσιμο (ο Καρέρα, ρε)!

Πάμε τώρα στα σημερινά. Με το τσιγκέλι ψάχνω να βρω κανένα ενδιαφέρον παιχνιδάκι στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Για σωπάτε όμως, κάτι βρήκαμε νομίζω: Στην Α’ Ολλανδιας:  ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ “άσσο”, σε Α’ ΤΣΕΧΙΑΣ:  ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ “over” 2.5 και ένα (πάντα) 3ο: Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ: ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ – ΟΕΣΤΕ “άσσο” και εδώ! Αυτά τα λίγα για σήμερα. Τώρα ας αφήνω γιατί έχω ραντεβού σε μισή ώρα με “Αλενατόρε” και Σαρελάκο για καφεδάκι! Στην Καλαμάτα ρε, ποιο… Κολωνάκι; Είπαμε, οι (ποδοσφαιρικές μας) αδυναμίες δεν κρύβονται! Και μετά βέβαια (πάντα, είπαμε) για μπανάκι με το ποδηλατάκι μας, με ανοικτή επαφή συνεχώς μέσω του Sportstonoto.gr! Καλημέρα – καλό μεσημέρι, το ίδιο είναι δεν βαριέσαι!!!

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)