Γεωργούντζος: Ο Αλαφούζος δεν είναι Κόκκαλης!

Αν μη τη άλλο, νομίζω πως τουλάχιστον σε θέματα… Μπέου, είμαι (ακόμη) αρχηγός! “Διπλό” σας είπα χθες πως θα φέρει ο Τιτάνας ο Αχιλλέας στη Λαμία με τον Γιωργάκη τον Πετράκη και φυσικά  “διπλό”  ήρθε και… φυσικά ο Γιωργάκης – όπως επίσης είχαμε γράψει εδώ – πήρε την άγουσα για το σπίτι του στην Κρήτη! Και σε λίγο που θα ανακοινωθεί βέβαια και ο Κωστένογλου (δεν πιστεύω να μας φάει στη… γωνία πάντως ο Μπάμπης ο Τεννές), ε τότε θα συμπληρωθεί και η τριλέτα των τρελών επίσης … λαμιώτικων προβλέψεών μας!

Η δήλωση όμως της δεκαετίας ανήκει (φυσικά) στον Πογιάτος! “Χάσαμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος”, είπε ο μεγάλος μου  Ντάνι  και βέβαια, μετά και από αυτό, ο Γιάννης, εξακολουθεί – φυσικά – να τον κρατάει στην Πανάθα μας! Πολύ σωστός! Άλλο (βέβαια) αν ο μεγάλος μας Άρης επί της ουσίας έχει να πάρει πρωτάθλημα από το… 1928 (οκ το 1948)!  Τι τον περάσατε δηλαδή τον Αλαφούζο, Κόκκαλη, να διώχνει τον φουκαρά τον Κάτανετς (θυμίζω), ο οποίος είχε εκφράσει – δημόσια και αυτός – την απορία του, προς τι η πρεμούρα τότε των Γαύρων και του προέδρου του για τον 7ο πρωτάθλημα;  Μέσα στο ταξί ήταν ο αγωνιστής ο Σλοβένος όταν απολύθηκε (αμέσως δηλαδή όταν το πληροφορήθηκε τούτο που τόλμησε ξεστόμισε ο αθεόφοβος ο Σλοβάκος πάντα,  ο Σωκράτης) και μάλιστα ενημερώθηκε, επί τόπου,  από τον ταξιτζή! “Μίστερ” του  είπε ο ταρίφας, “πρέζιντεντ sends you home” και τάβλα ο μεγάλος Στρέτσκο (Κάτανετς)!

Μεγάλος χαμένος των ημερών όμως και ο ΠΑΟΚ, ο έτερος (μεγάλος) της Θεσσαλονίκης μας! Με 1,5 εκατομμύριο παρακαλώ ο Ιβάν έδωσε ΄λέει τον Πέλκα στους Τούρκους!  Άμα δηλαδή πάρεις 1,5 μιλιόνι αν δώσεις τον Πέλκα, έτσι και πουλήσεις τον… Τσόλακ, πόσα θα πάρεις φίλε μου Ιβάν; Κανένα… κατοστάρικο; Λογικά, κάπου εκεί. Anyway…

Οκ, πάμε κλείνοντας και στις σημερινές μας προβλέψεις για το πάμε στοίχημα!!! Ντε Μπος  – Αλμέρε Σίτι “Ασσος” (…Β’ Ολλανδίας), Χέλμοντ Σπορ –  Καμπούρ (Β’ Ολλανδίας… πάντα) “1Χ” και τέλος παρακαλώ, Κονφιάνκα – CRB Al (Β΄ λέει Βραζιλίας, θα τρελαθώ…) “Χ2”! Αυτά και καλό… απόγευμα για σήμεραααααααααααααααααα!

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)