Τσίκινης: Θα μας λείψει ο Πανιώνιος!

Καλημέρα! Έχουμε ένα πλήρες Σαββατοκύριακο με αγώνες. Αυτό που ελπίζω είναι στην Ελλάδα να μπορούμε να ζούμε ποδοσφαιρικά σε ένα καθαρό τοπίο πέρα από σκιές για οτιδήποτε και η χθεσινή απόφαση ήταν σε αυτή την κατεύθυνση. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Ατρόμητος απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελέσματος από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ απάλλαξε τον Ολυμπιακό και Ατρόμητο από τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελέσματος. Όλοι οι εμπλεκόμενοι αθωώθηκαν από το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, όπως ενημερώθηκαν επίσημα οι δύο ΠΑΕ. Προσωπικά θεωρώ πως οι οποιεσδήποτε υποθέσεις που υπάρχουν να ξεκαθαρίζουν αμέσως ώστε να επανέλθει η κανονικότητα και η αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΚΑΙ τώρα δεν μπορώ να μην σχολιάσω της Υποθέσεις ΠΛΑΤΑΝΙΑ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Έφτασαν σε αυτή την θέση δύο μεγάλες ομάδες, ειδικά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μια ιστορική ομάδα, όπως και ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ομάδες που θα λείπουν από το ελληνικό πρωτάθλημα, ομάδες τεράστιες που χάνονται γιατί στο οικονομικό κομμάτι έγιναν τεράστια λάθη. Για αυτό η Πολιτεία έχει τεράστια ευθύνη για τους ελέγχους που δεν έκανε ώστε οι ομάδες να έχουν υγεία οικονομική. Επιτέλους ας μπουν ασφαλιστικές δικλείδες ώστε καμία ομάδα να μην φτάνει σε αυτό το σημείο.

Έχω την αίσθηση ότι φέτος θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η Γ ΕΘΝΙΚΗ. Μεγάλες ομάδες ονόματα θα βρεθούν σε αυτή την κατηγορία και σχεδόν όλη η Ελλάδα θα βλέπει ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές μάχες!

Στο πάμε στοίχημα τώρα, σε ένα ενδιαφέρον κουπόνι, σας έχω ωραίες προτάσεις, και όχι μόνο Κίνα όπως λέει ο αδερφός και φίλος Σωτήρης. Πάμε λοιπόν

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Γκολ από 2 έως 3 με καλή απόδοση κοντά στο 2.00.

Μετά θα ποντάρω στο Διπλό της Ρεάλ γιατί δεν νομίζω πως θα κάνει 2 γκέλες μαζί. Και κλείνω την τριάδα μου με τον ΑΓΙΑΞ σε 4 έως 6 γκολ και εδώ με καλή τιμή. Άρα αν τα παίξτε και τα τρία μαζί θα έχετε ακόμα πιο καλή απόδοση. Καλό ταμείο! Χθες καλά σας πήγα!