Γεωργούντζος: Αυτό είναι… ανωμαλία!

Ρε, δεν γίνονται είπαμε αυτά τα πράγματα! Και χθες 3 στα 3 στο στοίχημα! Στην αρχή οφείλω να το… ομολογήσω το έλεγα για πλάκα, αλλά ότι θα πέφτω μέσα πια ακόμη και στην… Κύπρο μας, έ τούτο (πλέον) με ξεπερνάει νομίζω κατά πολύ! Και καλά το “Χ” στο Λαμία – Παναιτωλικός και μάλιστα το άντερ, καλά και το έτερο “Χ” στην Ιταλία, στο φοβερό μας Βερόνα – Τζένοα, αλλά να πετύχω και το “διπλό” στο Ολυμπιακός Λευκωσίας  – Απόλλων Λεμεσού, αυτό δεν έχει ξαναγίνει μας λέω!  Λογικά θα είπα, θα υπέθεσα, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας είναι ο μόνος Ολυμπιακός στη γη που φοράει πράσινα (!), στα ντάουν του είναι πλέον ο ΠΑΟ (με τα πράσινα), οπότε η  πράσινη αρμάδα του τεράστιου Γιάννη (Πετράκη) λογικά θα έχει και αυτή κάποιο (ψυχολογικό ίσως) πρόβλημα,  ευκαιρία είναι τώρα να πάμε στην Λευκωσία με την Απολλωνάρα μας της Λεμεσού και να φύγουμε από εκεί με το τρομερό μας “διπλό”!

Ακούς εκεί Ολυμπιακός με.. πράσινα! Αυτό βρε είναι “ανωμαλία” που λέει και ο μεγάλος Τάκη μας (ο Τσουκαλάς ρε)! Πως να πάει μετά μπροστά η ομάδα μας, φίλε μου και καλέ προπονητή Γιάννη Πετράκη! Να σας αποκαλύψω εδώ, να σας θυμίσω μάλλον, πως το καλοκαίρι, πριν πάρουν τον πατέρα Πετράκη οι Κύπριοι, είχαν κάνει πρόταση στον μεγάλο Νίκο Αναστόπουλο, όταν όμως ο “Αλενατόρε” είδε, έμαθε, πως ο εν λόγω Ολυμπιακός φοράει… πράσινα, έγινε πύραυλος, τρελάθηκε και νόμιζε πως τον τρολάρουν: “Δεν γίνεται ρε παιδιά Ολυμπιακός με πράσινα! Δεν μου  πάει, δεν μπορώ, πως το λένε, να κοουτσάρω, να δουλέψω σε ένα Ολυμπιακό που θα φοράει… πράσινα”, τους είπε ο πρώην “μουστάκιας”, ο οποίος βέβαια είχε ήδη ανανεώσει στη Μαύρη Θύελλα και έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινε, παρά μόνο (ίσως), υποθέτω τέλος πάντων,  αν του το ζήταγε πάλι ο κανονικός ο “κόκκινος”, ο μεγάλος, ο γνήσιος φυσικά Ολυμπιακός! Και εκεί μόνο ως – κανονικός, πρώτος – προπονητής παρακαλώ! Αυτά…

Γρήγορα στα σημερινά μας ματσάκια που παίζουν στην Interwetten: Δυναμό Κιέβου – Γιουβέντους “Χ”, γκολ – γκολ,   Τσέλσι – Σεβίλλη “διπλό”, όβερ και βάλτε και ένα “Χ” αν… επιμένετε και εδώ και τέλος,  Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  “άσσος” και όβερ! Αυτά και για today, σας φιλώ και tomorrow έχουμε… Ολυμπιακό και εκεί θέλω να σας δω!