Θεωρία στοιχήματος για τη Formula 1

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι σίγουρα φανατικοί οπαδοί της Formula 1. Είναι το πιο ακριβό σπορ στον κόσμο, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το επενδυτικό κομμάτι. Σε όσα πρέπει να διενεργήσουν οι ομάδες σε τεχνολογία και οδηγούς.

Εκατομμύρια άνθρωποι βγάζουν από την τσέπη τους αρκετά χρήματα για να ζήσουν από κοντά ένα Grand Prix. Ενώ ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που στήνονται στις τηλεοράσεις για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Φυσικά, ένα τόσο δημοφιλές άθλημα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μενού στις εταιρίες στοιχήματος. Θα βρείτε πολλές επιλογές για ποντάρισμα!

Στοιχημα Φόρμουλα 1

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 21 αγώνες. Ο οδηγός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (όχι απαραίτητα τις περισσότερες νίκες) είναι αυτός που κατακτά το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η δημοφιλέστερη στοιχηματική αγορά στον κόσμο της Formula 1, ωστόσο χρειάζεται μελέτη και υπομονή.

Τα φαβορί είναι πάντα γνωστά εκ των προτέρων, κάτι που σημαίνει ότι οι αποδόσεις τους είναι χαμηλές. Οφείλετε να είστε ενημερωμένοι και να τσεκάρετε τις χειμερινές δοκιμές των μονοθεσίων. Προκειμένου να έχετε πιο ξεκάθαρη άποψη για το ποιος οδηγός έχει το προβάδισμα για την κούρσα του πρωταθλητή. Η αγορά ανοίγει μερικές εβδομάδες πριν το πρώτο Grand Prix.

Νικητής Grand Prix

Εξίσου δημοφιλής επιλογή για τους παίκτες στοιχήματος στη Formula 1 είναι ο νικητής του Grand Prix. Εδώ οι αποδόσεις ξεκινούν να προσφέρονται περίπου δύο με τρεις ημέρες πριν τον αγώνα. Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Κριτήριο της επιλογής σας θα πρέπει να είναι οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής και οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.

Ανάλογα με τους χρόνους του κάθε οδηγού, θα είστε να θέση να συμπεράνετε την κατάσταση τους. Και να εκτιμήσετε τον νικητή με περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης. Άλλωστε, είναι σύνηθες φαινόμενο ο οδηγός που κέρδισε την pole position (ξεκινά πρώτος τον αγώνα) να καταλήγει νικητής του αγώνα.

Νικητής κατατακτήριων

Σε περίπτωση που δε θέλετε να μπλέξετε με τον αγώνα, για πάμε στοίχημα σας προσφέρεται η δυνατότητα πονταρίσματος και στις κατατακτήριες δοκιμές. Ο οδηγός που θα τελειώσει με τον καλύτερο χρόνο κερδίζει την pole position και θεωρείται νικητής της εν λόγω αγοράς.

Να βρεθεί στο πόντιουμ

Δημοφιλής αγορά αποτελεί επίσης το πόντιουμ. Οι οδηγοί που θα τερματίσουν στις πρώτες τρεις θέσεις ανεβαίνουν στο βάθρο και λούζονται με τις σαμπάνιες! Θεωρούνται οι νικητές του Grand Prix και παίρνουν την υψηλότερη βαθμολογία.

Μπορείτε να ποντάρετε σε οποιονδήποτε οδηγό αναφορικά με την παρουσία του στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν τα καταφέρει σε αγωνιστικό επίπεδο, οποιαδήποτε ακόλουθη τιμωρία μεταβάλλει την κατάταξη, δεν επηρεάζει το στοίχημά σας.

Πληθώρα στοιχημάτων

Τα προαναφερθέντα είναι μόνο μερικές από τις στοιχηματικές αγορές στη Formula 1. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν, επίσης, ζευγάρια οδηγών, έτσι ώστε εσείς να επιλέξετε τον νικητή ανάμεσα τους, κάτι που καθορίζεται απ’ το ποιος θα τερματίσει ψηλότερα.

Ακόμη, μπορείτε να ποντάρετε σε κατηγορίες όπως: Ταχύτερος γύρος (ο οδηγός που θα κάνει τον ταχύτερο γύρο), Πρώτος οδηγός που θα εγκαταλείψει, Πρώτη ομάδα που θα εγκαταλείψει, Αν θα εμφανιστεί Safety car (αυτοκίνητο ασφαλείας), Να τερματίσει ένας οδηγός στους βαθμούς (οι πρώτες 10 θέσεις δίνουν πόντους), Να τερματίσει στους 6 πρώτους. Ενώ ασφαλώς υπάρχει και το Live betting.