Μποέμιανς – Ντέρι Προγνωστικά (01-07-2022)

μποεμιανσ ντερι προγνωστικα στοιχημα 300622

Μποέμιανς – Ντέρι: Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Η Μποέμιανς υποδέχεται την Ντέρμπι το βράδυ της Παρασκευής, σε έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που προκύπτουν, αλλά και χρήσιμα στατιστικά για το στοιχημα.

Διοργάνωση: Α’ Ιρλανδίας (22η αγωνιστική)
Ώρα: 21:45
Γήπεδο: Νταλιμάουντ Παρκ (Δουβλίνο)
Αποδόσεις: 1 (3.80) – Χ (3.45) – 2 (1.88)

Μποέμιανς – Ντέρι

Σταθερά μέτρια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η Μποέμιανς. Στην έδρα της πρωτοπόρο Σάμροκ Ρόβερς δοκιμάστηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Πάλεψε όσο μπορούσε το ματς, ηττήθηκε ωστόσο με 1-0, δεχόμενη το γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Είχαν προηγηθεί δύο εντός έδρας ματς στα οποία κέρδισε την Σέλμπουρν με 1-0 και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ντροχέντα Γιουνάιτεντ. Βρίσκεται στην 7η θέση, με 26 βαθμούς αγώνες. Αρκετά μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και από την πρώτη τριάδα που στέλνει στην Ευρώπη.

Επιτέλους νίκη για την Ντέρι. Αντιμετώπισε εκτός έδρας την ουραγό της κατάταξης Γιου Σι Ντι, και κέρδισε με 1-0. Ο Πάτσινγκ σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, στο 53ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Ήταν η πρώτη νίκη για την Σίτι έπειτα από επτά ανεπιτυχείς προσπάθειες στο πρωτάθλημα. Μετρούσε, συγκεκριμένα, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Φιγουράρει στην 3η θέση, στο -11 με ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Σάμροκ Ρόβερς και το +5 (και επίσης ματς λιγότερο) από την 4η Σεντ Πάτρικς. Σε έξι ημέρες από σήμερα, υποδέχεται την Ρίγα για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Μποέμιανς – Ντέρι Ενδεκάδες (Πιθανές)

Μποέμιανς (4-4-2): Ράιαν – Μέρφι, Ντόχερτι, Κέλι, Φλόρες – Κουτ, Ντιβόι, Λένινγκστον, Ομοσέρε – Μπερτ, Ογκέντι-Ουζόκβε.

Ντέρι (4-3-3): Μάχερ – Πόρτερ, Σ. ΜακΈλενι, ΜακΓιάνετ, Κολ – Τόμσον, Πάτσινγκ, Π. ΜακΈλενι – Κάβανο, ΜακΓκόνιγκλ, Σμιθ.

Μποέμιανς – Ντέρι Στατιστικά

Μποέμιανς:

-Μετράει τρία διαδοχικά Under 2.5 γκολ.

-No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

-Αήττητη στα τέσσερα πρόσφατα ματς στο γήπεδό της, κέρδισε στα 3/4.

-Έχει σκοράρει και στους 26 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της για το πρωτάθλημα.

Ντέρι:

-Κέρδισε μόλις σε 1/8 τελευταία ματς της για το πρωτάθλημα (1-4-3).

-Έρχεται από δύο διαδοχικα Under 2.5 γκολ.

-Goal / Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

-No Goal τα 3/4 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μποέμιανς – Ντέρι Προϊστορία

Ντέρι είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Αμφότερες τις νίκες της η Ντέρι τις πήρε εκτός έδρας.

-Προέρχονται από επτά διαδοχικά Goal / Goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας.

-Στα 6/7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνιδια, το σύνολο τερμάτων ήταν 2-3 γκολ.

Μποέμιανς – Ντέρι Προγνωστικά

Η Ντέρι Σίτι δεν δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μπορεί να επανήλθε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο το έκανε απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας. Η Μποέμιανς αποτελεί μία χρυσή μετριότητα, υπήρχαν σκέψεις για κόντρα του φαβορί, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης.

Από τα στατιστικά των δύο ομάδων, προκύπτει ως επιλογή το Goal / Goal (στο 1.80 η απόδοση). Το έχουν επιβεβαιώσει και στα επτά πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια, δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να συμβεί και απόψε στα Μποέμιανς – Ντέρι Προγνωστικά.