Οι ελπίδες της Ελλάδας για πρόκριση στο Μουντιάλ περνούν από το Μπατούμι και τα πόδια του Μασούρα!

winmasters

Έναν ‘τελικό’ πριν τον… τελικό με τη Σουηδία δίνει η Ελλάδα στο Μπατούμι, κόντρα στη Γεωργία. Η εθνική μας ομάδα ψάχνει το τρίποντο και μόνο αυτό, για να έχει την ευκαιρία να πάει στην αναμέτρηση με τους Σκανδιναβούς και να τα παίξει όλα για όλα στην προσπάθεια της να φτάσει στα γήπεδα του Κατάρ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Το ματς παίζει στη winmasters!

Η Γεωργία είναι ουραγός του ομίλου με έναν βαθμό, αυτόν που κατέκτησε κόντρα στην Ελλάδα στο ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα. Ο Τζον Φαν’τ Σιπ και οι παίκτες του έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το αήττητο στο Group B, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια νίκη. Με διάταξη 3-5-2 θα ψάξουν το δεύτερο τρίποντο και το επιθετικό πλάνο θα βασιστεί εν πολλοίς στον Γιώργο Μασούρα.

O 27χρονος κυνηγός είναι σε πολύ κατάσταση τη φετινή σεζόν, όπου μετράει ήδη 4 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έλειψε από τα προηγούμενα παιχνίδια της εθνικής, όμως αυτή τη φορά θα είναι ένα έξτρα όπλο στα χέρια του προπονητή του. Η ικανότητα του να κινείται στον χώρο, στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και να εκτελεί σε πρώτο χρόνο, τον καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα.

Παράλληλα, η διάθεση του να συμμετέχει σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μεταφράζεται στην πολύτιμη συνεισφορά του στο pressing και την ανασταλτική ισορροπία του συνόλου. Η ασφάλεια της αμυντικής τριάδας, ο έλεγχος του ρυθμού από τους κεντρικούς χαφ και το αγωνιστικό πάντρεμα του Μασούρα με έναν εκ των Παυλίδη ή Δουβίκα στην επίθεση, είναι ο άξονας πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η Ελλάδα για να πάρει το πολυπόθητο ‘διπλό’ στο ‘Batoumi Stadium’ πριν πάει στη Σουηδία για να παίξει τα ‘ρέστα’ της, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022!

Η δράση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 συνεχίζεται με αμέτρητα στοιχήματα και ειδικές επιλογές για παίκτες από τη winmasters.

Η στοιχηματική επιλογή Μασούρας να σκοράρει πρώτος στην αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα σε απόδοση 11.00*

Η στοιχηματική επιλογή αποτέλεσμα αγώνα Ελλάδα και σύνολο γκολ over 1,5 στην αναμέτρηση με τη Γεωργία σε απόδοση 3.30*

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας