Stoiximan: Μίλαν – Νάπολι με πλήθος επιλογών

Προωθητικές ενέργειες Stoiximan

Για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας η Μίλαν υποδέχεται την Νάπολι και η Stoiximan προσφέρει πλήθος επιλογών και 0% γκανιότα.

Δεύτερο θετικό αποτέλεσμα για την Μίλαν στο πρωτάθλημα όπου έπειτα από την εκτός έδρας νίκη με 0-2 στην έδρα της Τζένοα, υποδέχθηκε την σημερινή της αντίπαλο Νάπολι στα πλαίσια του πρωταθλήματος με τις δυο ομάδες να μένουν στον μηδέν, παίρνοντας από ένα βαθμό. Η Μίλαν βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 35 βαθμούς στο -5 από την τρίτη θέση. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου απέκλεισε την Σαμπτόρια σε νοκ ουτ αναμέτρηση με 0-2. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα μετρά η ομάδα του Μιλάνο στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν οι Ναπολιτάνοι, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία για πρωτάθλημα και κύπελλο. Μετά την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Λάτσιο, ταξίδεψε στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την σημερινή της αντίπαλο Μίλαν φέρνοντας λευκή ισοπαλία, που την καθιστά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς στο -11 από την κορυφή. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου απέκλεισε την Σασουόλο εντός έδρας με 2-0 σε νοκ ουτ αναμέτρηση. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες μετρά η Νάπολι στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της ανεξαρτήτου διοργάνωσης.