Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet και σούπερ αποδόσεις* (19/06)

bwin logo 2021

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Με μια κυριαρχική εμφάνιση, η Γαλλία έστειλε το δικό της μήνυμα στους διεκδικητές του Euro 2020. Οι Πρωταθλητές Κόσμου επιβλήθηκαν 1-0 της Γερμανίας στο Μόναχο και έγιναν από νωρίς το πρώτο φαβορί για την πρόκριση στους «16». Απόψε, οι «τρικολόρ» θα περιμένουν την Ουγγαρία, που αδικείται κατάφορα από το 3-0 της ήττας κόντρα στην Πορτογαλία. Για τους Μαγυάρους, έμεινε η εμφάνιση, αλλά και το γεγονός ότι για 80 λεπτά στρίμωξαν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στις 19:00, Πορτογαλία και Γερμανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Αλιάνζ Αρίνα του Μονάχου. Ρόλο τυπικά γηπεδούχου ανέλαβαν οι Ίβηρες, που έρχονται από το 3-0 επί της Ουγγαρίας, σε μια βραδιά – ορόσημο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο CR7 έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της τελικής φάσης με 11 τέρματα, ξεπερνώντας τον Μισέλ Πλατινί (9). Παράλληλα, έγινε και ρέκορντμαν εμφανίσεων σε τελική φάση, καθώς αγωνίστηκε για πέμπτη διαδοχική διοργάνωση.

bwin – Ο θρόνος του King of Europe σε περιμένει*. | 21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί θα κληθούν να αφήσουν πίσω την ήττα από τη Γαλλία και να παίξουν πρόωρο… τελικό πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση ήττας, η «νασιονάλμαντσαφτ» θα αντικρύσει κατάματα το φάσμα του αποκλεισμού από την επόμενη φάση. Βέβαια, η παράδοση είναι με το μέρος της ομάδας του Λεβ, η οποία επιβλήθηκε και στα τέσσερα πιο πρόσφατα ανάμεσα στις δύο ομάδες, σημειώνοντας τουλάχιστον τρία γκολ, σε τρία από αυτά.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με καθημερινά Priceboost*. |21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οριακό ματς περιμένει και την Ισπανία, η οποία κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας. Στις 22:00, η «ρόχα» αντιμετωπίζει την Πολωνία και, μετά το 0-0 κόντρα στη Σουηδία, δεν διατηρεί περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Θα υποδεχτεί την Πολωνία, η οποία θα παραταχτεί χωρίς τον τιμωρημένο Τριχόφσκι, που αποβλήθηκε στην ήττα από την Τσεχία (2-0).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.