Αβάι – Ιντερνασιονάλ με αμέτρητες ειδικές επιλογές στο Stoiximan.gr

Προωθητικές ενέργειες Stoiximan

Η Αβάι φιλοξενεί απόψε στις 01:15 την Ιντερνασιονάλ για την 26η αγωνιστική της Α’ Βραζιλίας και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και κορυφαίες αποδόσεις.

Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Αβάι, καθώς αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας μαζέψει μόλις ένα βαθμό σε αυτή τη σειρά αγώνων. Είναι πλέον στην προτελευταία θέση και στο -8 από τη σωτηρία της κι αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή οφείλει να αλλάξει άμεσα την κάκιστη εικόνα της. Κόντρα στην Ιντερνασιονάλ πάντως έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει, καθώς και οι φιλοξενούμενοι δεν διανύουν την καλύτερη περίοδό τους.

Η Ιντερνασιονάλ από την πλευρά της μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, αρνητικό σερί που την έχει ρίξει στην 7η θέση και στο -4 από την τετράδα και τα εισιτήρια του Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα πρέπει να βρει άμεσα την χαμένη αγωνιστική της ταυτότητα ώστε να παραμείνει στο κυνήγι της τετράδας και κόντρα στην Αβάι έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει, καθώς αντιμετωπίζει μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Με το μέρος των φιλοξενούμενων και η προϊστορία, που βρίσκεται στο 1-0-3.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις