Εκλογές 2023: Tι δείχνουν τα «γκάλοπ» των στοιχηματικών εταιρειών

winmasters εκλογες

Τεράστια γκάμα στοιχημάτων για τη μάχη της Κυριακής

Τα ψέματα τελείωσαν! Η 21η Μαΐου είναι προ των πυλών. Οι Έλληνες θα βρεθούν ενώπιον της κάλπης, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη, καθώς όλα τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η κάλπη δεν θα βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση και η χώρα θα οδηγηθεί σε επαναληπτικό γύρο εκλογών μέσα στο καλοκαίρι.

Τα ερωτήματα των Ελλήνων ψηφοφόρων ολοένα και αυξάνονται, καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την Κυριακή των εκλογών. Ερωτήματα που δεν αφορούν μόνο τα επιτελεία των πολιτικών κομμάτων, τους εκλογικούς αναλυτές και τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και τις εταιρείες διαδικτυακού στοιχήματος.

Με αυτές τις εκλογές να παρουσιάζουν και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, η winmasters έχει φτιάξει τη μεγαλύτερη γκάμα στοιχημάτων, με πολλαπλές επιλογές για Νικητή, Over/Under σε Ποσοστά Κομμάτων, Χάντικαπ (Διαφορά Ποσοστού) Κομμάτων, Ποσοστά Κομμάτων ανά Εκλογική Περιφέρεια και Νικητή (Πρώτο σε Ψήφους) ανά Κόμμα σε Εκλογική Περιφέρεια. 

Νικητής Εκλογών, Ποσοστά και Χάντικαπ Κομμάτων

Όπως σε κάθε εκλογική μάχη, η πρώτη επιλογή είναι ο Νικητής. Στην προκειμένη περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα, όπως προκύπτει και με την αντίστοιχη απόδοση της που διαμορφώνεται στο 1.07, την ίδια στιγμή που η αντίστοιχη τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 7.25

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγορά για Over/Under στα ποσοστά που θα συγκεντρώσουν τα 2 μεγάλα κόμματα με το line για τη Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται στο 34.75% ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ στο 29.50%.

Επιπλέον, υπάρχει και η επιλογή για το Χάντικαπ με την ποσοστιαία διαφορά ανάμεσα στο κυβερνών κόμμα και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ορίζεται στο 3.75%.

Εκλογικές Περιφέρειες: Νικητές, Ποσοστά και Πρωτιές σε ψηφοδέλτια

Την ίδια στιγμή οι μάχες για την επικράτηση στις εκλογικές περιφέρειες μαίνονται και η winmasters να διαθέτει μια πλήρη γκάμα στοιχημάτων με ενδιαφέρον σε τοπικό επίπεδο. Οι επιλογές Νικητής και Over/Under για Ποσοστό Κόμματος ανά εκλογική περιφέρεια δεσπόζουν για σημαντικές περιοχές που αποτελούν τα παραδοσιακά κάστρα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τα προπύργια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημαντική επίσης και η μάχη του σταυρού σε κάθε περιφέρεια, όπου η winmasters διαθέτει την επιλογή για τον Νικητή στο ψηφοδέλτιο ενός κόμματος, τον πρώτο ή την πρώτη δηλαδή σε ψήφους σε κάθε περιφέρεια ανά κόμμα. Στο «κουπόνι» της winmasters υπάρχουν σημαντικές περιφέρειες με τα φαβορί και τα αουτσάιντερ όπως η Α΄ Αθήνας, ο Βόρειος, Νότιος και Δυτικός τομέας Αθηνών, η Ανατολική και η Δυτική Αττική, η Α’ και Β’ Πειραιώς και Θεσσαλονίκης και πολλές άλλες.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.