Γεωργούντζος: Παίξτε με «κόντρα» στην Τούμπα!

Μετά την χθεσινή στοιχηματική – επιλογική (!) πλήξη του κουπονιού ευρύτερα – και την σχετικά επιτυχία μας πάντως τούτη την φορά – σήμερα βλέπω  πως έχουμε πολύ πιο ενδιαφέροντα ματσάκια στο στοίχημα, πρωτοστατούντος φυσικά της μεγάλης «μάχης» της άδειας Τούμπας, ανάμεσα στην ΠΑΟΚάρα μας με την φορμαρισμένη και δυνατής φέτος Μπενφίκα, στις 9 το βράδυ!

Πολύ δύσκολο για προβλέψεις τούτο το ντέρμπι, το οποίο, στο οποίο δυστυχώς είναι πιο κοντά στην νίκη και στην πρόκριση – μία και έξω, θυμίζουμε – οι «Πορτογάλοι» και έτσι  τολμούμε και εδώ να δώσουμε ως αρχική μας τουλάχιστον  πρόβλεψη το «διπλό». Σίγουρα, μπορεί και ο Δικέφαλος του Βορρά να κάνει την έκπληξη, έχει τρομερή ψυχολογία και  παράδοση στα μεγάλα του ευρωπαϊκά παιχνίδια, ακόμη και  χωρίς τον λαό του, επαναλαμβάνουμε, στις εξέδρες, οπότε λέω για τελικό σενάριο πρόβλεψης το «1,2», κανονική πάντα διάρκεια.

Πάντως,  αν παίξετε μόνο ποιος θα περάσει, εδώ σας δίνω Μπενφίκα, που άλλωστε είναι και το πιο λογικό. Με πόνο ψυχής φυσικά, αλλά αυτή την κόβω σήμερα να περνάει από την Θεσσαλονίκη μας. Είπαμε, δύσκολο το ματς και ειδικά «επικίνδυνο», απ’ όλες τις πλευρές για προβλέψεις, όμως εγώ τα γουστάρω κάτι τέτοια ως γνωστόν! Εσείς όμως που με παίζεται «κόντρα» και κερδίζεται έτσι συχνά (…), παίξτε   το και σήμερα έτσι μπας και πάτε ταμείο!!! Εμ, τι να σας πω πια, με… κουράσατε ήδη! J

Α, παίξτε και άλλο ένα (3ο επί της ουσίας και για σήμερα, οκ;), το Δυναμό Κιέβου – Άλκμααρ (ακούς εκεί ομάδα με δύο… αα, στο τέλος, τραγικό), «άσσος». Αυτά λοιπόν και για σήμερα τα (δύσκολα είπαμε) στοιχηματικά μας. Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο. Ηρεμία, νηνεμία… ολούθε – που έλεγε και ο αείμνηστος, μεγάλος, τεράστιος Γκιονάκης – ίσως λίγο πριν την καταιγίδα, τις καταιγίδες, που βλέπω πάλι να μας έρχονται  στον (ποδοσφαιρικό μας) ορίζοντα. Βλέπετε, πέρασε ο τελικός (χωρίς Μπέο… παρακαλώ), πέρασε και η πρεμιέρα της Super League, τώρα έχουμε Ευρώπας και την ματσάρα (!) της Παρασκευής, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη!

Καλημέρα, σας φιλώ, σας χαιρετώ  και πάω πάλι σήμερα για μπανάκι, με το ποδηλατάκι!