Interwetten: Λέστερ – Τότεναμ με ευρεία γκάμα αγορών (19/01)

interwetten

Η Λέστερ φιλοξενεί την Τότεναμ σε εξ αναβολής ματς για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και στην Interwetten θα βρείτε πληθώρα αγορών για το παιχνίδι.

Σε αγωνιστική απραξία βρίσκεται για 11 μέρες η Λέστερ, που πιο πρόσφατα κέρδισε τη Γουότφορντ εντός έδρας με 4-1 για το κύπελλο Αγγλίας χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Πριν από αυτό, είχε κλείσει το 2021 με νίκη και πάλι στο γήπεδό της επί της Λίβερπουλ με 1-0 για το πρωτάθλημα. Στα πιο πρόσφατα έξι ματς της, έχει απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες. Στην κατάταξη είναι 10η και 12 πόντους μακριά από την τετράδα με δύο αναμετρήσεις λιγότερες από τις ομάδες που είναι εκεί.

Τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ υπέστη η Τότεναμ από την Τσέλσι με την εντός έδρας ήττα την προηγούμενη εβδομάδα (1-0). Είχε προηγηθεί η νίκη στο γήπεδό της  επί της Μόρκαμ με 3-1 για το αγγλικό κύπελλο. Για την Πρέμιερ Λιγκ τελευταία αγωνίστηκε την Πρωτοχρονιά και κέρδισε τη Γουότφορντ με 1-0 εκτός. Είναι 6η στο πρωτάθλημα και στο -2 από την τετράδα, έχοντας δύο ματς λιγότερα από την 4η Άρσεναλ. Παραμένει αήττητη σε οχτώ αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα με τον Κόντε στον πάγκο (5 νίκες, 3 ισοπαλίες.

Στην ιστοσελίδα της Interwetten διατίθεται ευρεία γκάμα επιλογών για την αναμέτρηση. Ο άσσος της Λέστερ βρίσκεται στο 3.05, η ισοπαλία είναι στο 3.50, ενώ το διπλό της Τότεναμ στο 2.30.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ