Τσίκινης: Κανονίζει την τύχη της ομάδος του!

Καλημέρα. Ας ξεκινήσω με λίγο μπάσκετ μιας και ο Ολυμπιακός με Μπαγερν δεν μπόρεσε να κερδίσει μας πήγε και κουβά. Θέλει δουλίτσα η ομάδα και ο Μπαρτζωκας για να είναι η ομάδα έτοιμη για κάτι καλό.

Θέλω λίγο να σχολιάσω τώρα το προπονητή Μάρτιν επανέρχομαι στο ποδόσφαιρο. Με Μαρσέιγ ο Μαρτίνς κερδίζει κατά τη γνώμη μου το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Ολυμπιακός δεν είναι καλύτερος πλην όμως κάνει κάτι σημαντικό: δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί την πίεση – και την αγωνιστική και την ψυχολογική. Δεν μπορεί να κάνει την κατοχή μπάλας που έχει συνηθίσει, μπορεί όμως να σπάσει το ρυθμό των Γάλλων και να μην τους αφήσει να τρέξουν: σκοτώνει κάθε πιθανότητα transition επίθεσης και στο τέλος του ημιχρόνου, σαν τον πυγμάχο που κουράζει τον αντίπαλο, δείχνει ότι περιμένει απλά τη στιγμή για να τον βγάλει νοκ άουτ.

Το σχέδιο του Μαρτίνς είναι απλό, αλλά όχι απλοϊκό: πρώτα αντέχουμε, μετά τους κουράζουμε και μετά κερδίζουμε μέτρα. Κι ακόμα κι αν αφήσουμε τη μπάλα στον αντίπαλο λίγο πιο πολύ, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε φάση, κάθε λάθος, κάθε έμπνευση του συμπαίκτη που μπορεί να δημιουργήσει.Τίποτα από όλα αυτά δεν προκύπτει τυχαία. Η ομάδα χτίζει την πίστη ότι θα κερδίσει καθώς τα λεπτά περνούν. Κι ο Μαρτίνς που την ομάδα την ξέρει καλά τη σιγοντάρει με τον τρόπο του. Που είναι σπουδαίος.

Ο Μαρτίνς έχει καταλήξει στο ποιοι αποτελούν την ομάδα του και με αυτούς έχει αποφασίσει να πορευτεί. Κι αυτή η απόφαση να βασιστεί στα παιδιά του είναι που του δίνει τη νίκη.Σήμερα υπάρχει ένας Ολυμπιακός που κερδίζει με μυαλό, δουλειά, ψυχραιμία και πίστη. Άρα όλο αυτό το έχει πετύχει ο Μαρτίνς γιατί απλά είναι προπονητής που ξέρει πολύ καλά τι κάνει και ξέρει πολύ καλά την ομάδα του. Και δεν τα βάζει με την τύχη του αλλά κανονίζει την τύχη του.

Πάμε στο στοίχημα τώρα ΤΖΕΝΟΑ ΙΝΤΕΡ: 2. ΣΕΒΙΛΛΗ ΕΙΜΠΑΡ: 1 . Καλό ταμείο!

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡ. ΡΥΘ. MGA | ΡΥΘ. ΕΜΠ. ΕΠ. ΕΕΕΠ