Τσίκινης: Πάλι ταμείο πήγαμε και στοιχηματικά και στα ευρωπαϊκά!

Ένταξει δεν πιστεύω να έχετε παράπονο πάλι χθες σε ένα ψαγμένο παιχνίδι από Αίγυπτο σας έστειλα ταμείο και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση ,ήταν να μην πάρω φόρα αλλά είπαμε συγκρατημένα, γενικά εχθές ήταν καλή ημέρα στο πάμε στοίχημα.

Πάλι σήμερα θα σας στείλω αδιάβαστους με ένα κινέζικο παιχνιδάκι με ρίσκο αλλά έχω έμπνευση ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ – ΣΙΤΖΙΑΖΟΥΑΝΓΚ σημείο 2 σε απόδοση 1,80 σιγά σιγά θα σας πάω και στα γνωστά σας αλλά από μένα θα βλέπετε και απρόβλεπτα.

Πάμε λοιπόν και στην χθεσινή βραδιά του ΠΑΟΚ. Για μένα η νίκη αυτή είναι μεγάλη για την ομάδα του ΠΑΟΚ αλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο κατά επέκταση και φυσικά περα από την ελπίδα να μπει στους ομίλους χθες ο ΠΑΟΚ είχε πολλά κέρδη.

Στο πρεστίζ της ομάδος στο οικονομικό όφελος στην αυτοπεποίθηση και γενικότερα με τέτοιες νίκες μεγαλωνη μια ομάδα. Για μένα η Νίκη αυτή έχει 2 ονοματεπωνυμα: Ιβάν Σαββίδης και Abel Ferreira. Ο μεν πρώτος με την υπομονή αλλά και την σοφή επιλογή να κρατήσει τον προπονητή ενώ όλοι φώναζαν να φύγει και δικαιώνετε και φυσικά στον προπονητή που δούλεψε αθόρυβα με πολύ δουλειά και με γνώμονα το σύστημα πού είχε στο μυαλό του και να το εφαρμόσει στο γήπεδο. Ο μοντέρνος, γεμάτος ταχύτητα και ενέργεια ΠΑΟΚ πιστώνεται στον Abel Ferreira και πρέπει να του αποδώσουμε τα εύσημα στην καλύτερη βραδιά του στην Ελλάδα.

Για να είμαι και δίκαιος με την πραγματικότητα: σε διπλό ματς ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία τύχη.Ο ενθουσιασμός του Τζόλη και του Μιχαηλίδη και η διάθεση του Γιαννούλη και του Πέλκα έδειξαν το δρόμο για την πρόκριση. Και το ίδιο ισχύει και για τον Αρη και τον ΟΦΗ που θα μπουν στο χορό την Πέμπτη. Δεν έχουν τόσο δυνατούς αντιπάλους, αλλά πρέπει να κάνουν πολύ καλύτερα πράγματα από όσα μας έδειξαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όλοι φέτος γνωρίζουν ότι χρήματα στο ταμείο μπορεί να βάλουν μόνο χάρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να δούμε πόσοι έχουν καταλάβει το περσινό μάθημα: οι προκρίσεις σε μονά ματς δεν είναι τόσο θέμα ποιότητας, όσο είναι ζήτημα πίστης!