Γεωργούντζος: “Αλενατόρε” – Βαζάκας “Χ”!

Nations League και σήμερα (δυστυχώς) για το στοίχημα, οκ παίζει κα η Εθνική μας στις 9:45′ το βράδυ στο ΟΑΚΑ με την Μολδαβία, όμως εγώ θέλω να ξεκινήσω πάλι με τα δικά μας, τα ωραία και κυρίως (τώρα τελευταία) με τα “πράσινα”. Εκείνο πάντως που δεν μπορώ να καταλάβω με τον φίλο μου τον Γιάννη στον Παναθηναϊκό είναι γιατί διώχνει λέει τον κολλητό μου τον Τσάβι. Και κρατάει (λέει πάντα) τον Ντάνι! Μα, υποτίθεται τώρα Γιάννη μου πως διώχνουμε τον τεράστιο Τσάβι (Ρόκα), επειδή βέβαια μας έφερε αυτόν τον φοβερό Πογιάτος, αλλά από την άλλη κρατάμε τον… Πογιάτος (και διώχνουμε αυτόν που τον έφερε)! Δεν γίνονται αυτά τα (πράσινα) πράγματα ρε παιδιά!

Δηλαδή κρατάμε – λέμε τώρα, τουλάχιστον για το παρόν – αυτόν που μας έφερε και διώχνουμε… αυτόν που μας τον έφερε, για αυτόν που μας έφερε! Θα τρελαθώ σας λέω!!! Έτσι πάντως (πρέπει να) χτίζονται… σιγά – σιγά οι μεγάλες (“πράσινες”) ομάδες! Το (ακόμη πιο)  ωραίο όμως το διαβάζω στο σημερινό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, από την χθεσινή προφανώς προπόνηση των “πρασίνων’ στο θρυλικό πλέον Κορωπί:

Στο εσωτερικό φιλικό του Παναθηναϊκού ο Ντάνι Πογιάτος ζήτησε από τις δύο ομάδες να παίξουν από ένα ημίχρονο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Χαρακτηριστικά αφού χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες τους συγκέντρωσε για να τους δώσει κάποιες οδηγίες και αυτό που ζήτησε από τη μία ήταν να παίξει με τρεις στόπερ σε ένα σύστημα που σε φάση άμυνας ήταν 5-4-1 και σε φάση επίθεσης γινόταν 3-5-2. Και από την άλλη να αγωνιστεί με το 4-3-3 το οποίο χρησιμοποιεί από την αρχή της φετινής σεζόν. Στο δεύτερο μέρος ζήτησε από τις δύο ομάδες να αλλάξουν σύστημα, χρησιμοποιώντας πάντα αυτά τα δύο, ούτως ώστε να δουλέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο 3-5-2“!!!

Τέλος, δεν περιγράφω άλλο. Φοβερός Ντάνι σας λέω, δεκαετίες και αυτός μπροστά και εσείς συνέχεια τον κοροϊδεύετε! Πάμε τώρα και στις σημερινές μας τρελές πάντα στοιχηματικές προβλέψεις: Ελλάδα – Μολδαβία “ασσος” και άντερ φυσικά, Γαλλία – Πορτογαλία “άσσος” προς το όβερ εδώ και ένα τρίτο ματσάκι, Ρωσία – Τουρκία “1Χ”. Έτσι, απλά και… λαϊκά και για σήμερα!

Καλημέρα και σας αφήνω, πάω και σήμερα φυσικά για μπανάκι με το ποδηλατάκι και στις 4:30′ έχω να…μεταβώ (που λένε και οι μορφωμένοι και εδώ), στην Παραλία σε ένα ωραίο φιλικό ματσάκι: “Αλενατόρε” – Βαζάκας προβλέπω “Χ”, άντερ (σταθερά), εννοείται αυτό! Σας φιλώ.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)