Γεωργούντζος: Με το… στανιό προπονητής, ο “Ελέ”!

Φοβερό! Πάλι 3 στα 3 χθες φίλες και φίλοι στις στοιχηματικές μας προβλέψεις και αν προσθέσετε βέβαια και τα όβερ και τα… άντερ μας. τότε κάναμε yesterday τρελές προβλέψεις και έτσι πήγατε όλοι σας στο απόλυτο πάλι ταμείο! Ο Μπέος πήγε λίγο να μας την κάνει και πάλι, όμως σας έχω πει πως τον Τιτάνα τον Αχιλλέα, τον ξέρω και τον διαβάζω… χρόνια τώρα πολύ καλά, οπότε ήμουν (πάλι) σίγουρος για την ανατροπή μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, του (έτερου Τιτάνα μας) του  Μπιλ του Χριστοβασίλη μας!  Ο… πρωτοπόρος Άρης μας έσκασε και εκείνος λίγο  για να πάρει την νίκη από το Απολλωνάκι μας, όμως – σε περίπτωση που στράβωνε τελικά τούτο το μαστσάκι – το είχαμε προβλέπει θυμίζω και αυτό. Όπως φυσικά και το όβερ του Ολυμπιακού στο έρημο το Ατρομητάκι μας.

Today τώρα, παίζουμε πάλι με το ποδοσφαιρικό, στοιχηματικό μας Ελλάντα και ξεκινάμε με το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός στις 7 το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ! Μια ενδεκάδα (!) λείπει λέει σχεδόν από τον ΟΦΗ, άδειο (φυσικά) το γήπεδο, όμως και ο ΠΑΟ μας είναι χωρίς το τεράστιο δίδυμο των Ντάνι και Τσάβι, αλλά με τον μοναδικό Σώτο (Συλαϊδόπουλος) βαρύ χαρτί στον πάγκο του και θα πάει λογικά για το μεγάλο του “διπλό”! Βάλτε όμως – εδώ – και το “Χ” και για την ακρίβεια θα έλεγα να ξεκινήσετε από αυτό. Άντερ, εδώ παρακαλώ!

Την ίδια ώρα στο υπερσύγχρονο (sic) Αλκαζάρ, η Λάρισα παίζει με τον Αστέρα Τρίπολης, ματσάρα με όλα τα δεδομένα της ανοικτά. Δύσκολο παιχνίδι τούτο για το στοίχημα, όμως εγώ θα σας το δώσω “άσσο”, κυρίως γιατί ήρθε πια η ώρα και ο Αλέξης μας να κάνει μια σοβαρή νίκη, μπας και ηρεμίσει λίγο. Άσσο και γκολ – γκολ, αν θέλετε βέβαια να ρισκάρετε και λίγο παραπάνω, αλλά να τσιμπήσετε πιο μεγάλο πακέτο στο τέλος, όπου θα κάνετε το ταμείο σας ξανά.

Και θα κλείσουμε με το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, στις 8:30′ μ.μ., τούτο ώρα! Πιο πολύ ΠΑΟΚ βλέπω, η ΑΕΚ όμως είναι πάντα ΑΕΚ και το κόβω να κλειδώνει στο “Χ”, άντερ και γκολ, γκολ, για εσάς που πάτε σήμερα για το μεγάλο κόλπο (και) με τους “δικέφαλους”! Και αφού σας θυμίζω πως (χθες πάντα) πετύχαμε και το μεγάλο “διπλό” της Μαύρης Θύελλας, του μεγάλου “Αλενατόρε”, επί της Παναχαϊκής στη Γαστούνη μας, της Πανάχας, του τρομερού κοτσιδάκια (!) “Ελέ”(η φωτό μας είναι από το γήπεδο της Γαστούνης μας, χθες), που θέλει, που επιμένει με το… στανιό, όπως λέμε να κάνει ακόμη τον προπονητή, σας χαιρετώ και για σήμερα Κυριακή, μπας και προλάβω και πάνω – και – για μπανάκι!

Καλημέρα!!!