Stoiximan: Δεν έχει περιθώρια για γκέλα η Μπάγερν

Προωθητικές ενέργειες Stoiximan

Για την 22η αγωνιστική της Bundesliga η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και η Stoiximan προσφέρει πλήθος επιλογών και 0% γκανιότα.

Επιστροφή στις ήττες για την Άουγκσμπουργκ καθώς την περασμένη αγωνιστική έκανε την τέταρτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχοντας παράλληλα μια νίκη και βρίσκεται στην 15η θέση με 18 βαθμούς στο +3 από την επικίνδυνη  ζώνη του υποβιβασμού. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Βέρντερ Βρέμης σε μια αναμέτρηση όπου παρουσίασε σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Μια νίκη,μια ισοπαλία και τρεις ήττες μετρά η Άουγκσμπουργκ στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν πήρε την νίκη την περασμένη αγωνιστική κερδίζοντας την Σάλκε εντός έδρας με 3-1, έπειτα από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Λεβερκούζεν, έχοντας τέσσερις νίκες και μια ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι Βαυαροί βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 45 βαθμούς και στο -5 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Τέσσερις νίκες και μια ήττα μετρά η Μπάγερν στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού με πλήθος επιλογών και 0% γκανιότα*.

**Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.