Betshop: Ισπανική μονομαχία για τους “8” του Europa League!

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται σήμερα τη Βαλένθια για τη φάση των “8” του Europa League και η Betshop προσφέρει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με 550+ αγορές.

Διπλή “ζωή” φαίνεται πως έχει τη φετινή σεζόν η Βιγιαρεάλ, καθώς εντός των συνόρων πραγματοποιεί τραγική πορεία όντας εντός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ στην Ευρώπη κάνει πράγματα και θαύματα, έχοντας φτάσει με σχετική άνεση στα προημιτελικά του Europa League, αφήνοντας εκτός τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ζενίτ. Πλέον, έχει μπροστά της το εμπόδιο της Βαλένθια, μιας ομάδας σαφώς ανώτερης από τις προηγούμενες που αντιμετώπισε, και παραμένει ερωτηματικό το κατά πόσο θα κυνηγήσει την πρόκριση το “κίτρινο υποβρύχιο”, καθώς είναι δεδομένο πως προέχει η παραμονή στη La Liga.

Η Βαλένθια από την πλευρά της, μπορεί να ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν, ωστόσο στο δεύτερο μισό είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς. Σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 6η θέση και να απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την τετράδα και τα εισιτήρια του Champions League, ενώ και στην Ευρώπη τα πηγαίνει περίφημα, όντας στου “8” του Europa League. Άφησε εκτός τις Σέλτικ και Κράσνονταρ και πλέον έχει απέναντί της τη Βιγιαρεάλ, η οποία μπορεί να έχει αλλού το μυαλό της, ωστόσο απέδειξε πολλάκις πως δεν είναι διατεθειμένη να… παρατήσει την ευρωπαϊκή της πορεία. Οι “νυχτερίδες” έχουν γνωρίσει μόλις μια ήττα στις οκτώ τελευταίες εξόδους τους, ένα ενθαρρυντικό στατιστικό εν όψει της σημερινής δύσκολης αποστολής τους.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop