Betshop: Τα προκριματικά του Euro 2020 με πολλά ειδικά

Προωθητικές ενέργειες της Betshop

Τα προκριματικά του Euro 2020 συνεχίζονται το διήμερο (10-11/10) και η Betshop προσφέρει όλες τις αναμετρήσεις με πλήθος ειδικών αγορών και κορυφαίες αποδόσεις.

Οι αγώνες των προκριματικών του Euro 2020 συνεχίζονται με αμείωτο το ενδιαφέρον, καθώς πλέον οι μάχες για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και οι ομάδες με έντονο κίνητρο είναι γνωστές. Από το πρόγραμμα της Πέμπτης ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αυστρία και Ισραήλ, με την Αυστρία να είναι στο -1 από την προνομιούχο δυάδα και το Ισραήλ να είναι στο -3. Είναι ευκόλως κατανοητό λοιπόν πως ο χαμένος… χάνεται και ο νικητής συνεχίζει σε τροχιά πρόκρισης.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Παρασκευής, ξεχωρίζει το παιχνίδι Τσεχία – Αγγλία. Εδώ, οι Άγγλοι προπορεύονται έχοντας 12 βαθμούς, οι Τσέχοι ακολουθούν με εννιά βαθμούς, ενώ το Κόσοβο είναι στην 3η θέση με οκτώ βαθμούς. Τα “τρία λιοντάρια” με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζουν την πρόκριση οριστικά και αμετάκλητα, ωστόσο οι ανανεωμένοι Τσέχοι δεν αναμένεται να πουλήσουν φθηνά το “τομάρι” τους.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop