Άαλεσουντ – Ρόζενμποργκ Προγνωστικά (17-07-2022)

ααλεσουντ ροζενμποργκ προγνωστικα

Άαλεσουντ – Ρόζενμποργκ: Η Άαλεσουντ υποδέχεται την Ρόζενμποργκ για την 14η αγωνιστική της Ελιτσέριεν, στο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (17/07). Πάμε να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, χρήσιμα στατιστικά αλλά και τα προγνωστικά που προκύπτουν.

Διοργάνωση: Α’ Νορβηγίας(14η αγωνιστική)
Ώρα: 21:00
Γήπεδο: Κόλορ Λάιν (Άαλεσουντ)
Αποδόσεις: 1 (2.87) – Χ (3.40) – 2 (2.40)

Άαλεσουντ – Ρόζενμποργκ

Η Άλεσουντ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Σάντεφιορντ. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5ο μόλις λεπτό, έκανε την ανατροπή με τέρματα των Νένας και Κανατίγια στο 38’ και το 49’ αντίστοιχα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 65’. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Στρομσγκόντσετ, η οποία αποτελεί και τη μοναδική που έχει πανηγυρίσει στα τέσσερα τελευταία ματς της, μετά από τις δύο διαδοχικές ήττες μακριά από τη βάση της από Μπόντο Γκλιμτ (2-0) και Λίλεστρομ (1-0) για την Ελιτσέριεν και το Κύπελλο αντίστοιχα. Καλή η πορεία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, σε 14 ματς έχει 20 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη σημερινή αντίπαλό της.

Η Ρόζενμποργκ υποδέχθηκε την προτελευταία της βαθμολογίας, την Γερβ, την προηγούμενη αγωνιστική και έστω και αν δυσκολεύτηκε, επικράτησε με 3-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16’, ο Ρότζερς με τρία τέρματα από το 20’ έως το 62’ της έδωσε το προβάδισμα για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο 73’ από το σημείο του πέναλτι. Συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη σε Ελιτσέριεν και Κύπελλο, έχοντας κερδίσει στα τρία από αυτά σημειώνοντας, μάλιστα, τουλάχιστον δύο τέρματα. Πριν από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής βρισκόταν στην 5η θέση με 21 βαθμούς, έναν περισσότερο, αλλά και με ματς λιγότερο, από την Άαλεσουντ.

Άαλεσουντ – Ρόζενμποργκ Στατιστικά

Άαλεσουντ

Κέρδισε μόνο σε 1/4 τελευταία παιχνίδια της (1-1-2).

Αήττητη στα 5/6 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

No Goal τα 4/5 πιο πρόσφατα ματς της.

Στα έξι φετινά εντός έδρας παιχνίδια της εμφανίστηκε τρεις φορές το No Goal και ισάριθμες το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over.

Ρόζενμποργκ

Ηττήθηκε μόλις μία φορά στα 12 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Goal / Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Στα 3/4 πιο πρόσφατα ματς της σημείωσε δύο τέρματα τουλάχιστον.

2-3 γκολ το σύνολο τερμάτων στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες μακριά από το γήπεδό της,

Άαλεσουντ – Ρόζενμποργκ Προϊστορία

Goal / Goal και Over 2.5 τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Σε 27 μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα από το 2003 και έπειτα, η Ρόζενμποργκ μετρά 15 νίκες και δέκα ισοπαλίες, έχασε μόλις δύο φορές.

Άαλεσουντ – Ρόζενμποργκ Προγνωστικά

Βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Ρόζενμποργκ, η οποία θα ψάξει σήμερα μία ακόμη επιτυχία. Η Άαλεσουντ δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει χάσει λίγη από τη δυναμική που είχε αναπτύξει.

Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο απόψε, την ίδια στιγμή που με την εικόνα που δείχνουν οι δύο ομάδες, θεωρούμε αρκετά δύσκολο να σημειωθεί μόλις ένα τέρμα στον αγώνα. Επιλέγουμε το Χ2 σε συνδυασμό με το Over 1.5 γκολ σε απόδοση 1.78