Για ακόμη μια ημέρα τα τεστ των εθνικών φιλικών ομάδων συνεχίζονται, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2026 και ενώ από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο τρίτος τελικός της Stoiximan Basket League Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Το Kouponi.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το ντέρμπι “αιωνίων” που θα αναλύσουμε παρακάτω.
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00)
Τρίτος τελικός των Play-Off της Stoiximan GBL, με τη σειρά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο 1-1. Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες, με το αποψινό παιχνίδι να διεξάγεται στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα με 68-58 στο ΟΑΚΑ, πληρώνοντας την κακή επιθετική του λειτουργία και τα χαμηλά ποσοστά από την περιφέρεια. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του μετά το πρώτο ημίχρονο και έφτασε δίκαια στην ισοφάριση της σειράς. Περιμένουμε ακόμη μία δυνατή και κλειστή μάχη, γι’ αυτό επιλέγουμε το Παναθηναϊκός +10,5 σε συνδυασμό με το Under 170,5 πόντους σε απόδοση 2,27.