Betshop: Πλήθος στοιχημάτων στο Γιουβέντους – Αταλάντα (27/11)

Προωθητικές ενέργειες της Betshop

Η Γιουβέντους φιλοξενεί την Αταλάντα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α’ Ιταλίας και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Κέρδισε η Γιουβέντους τη Λάτσιο με 0-2 στο ”Ολίμπικο” εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική της Σέριε Α. Έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της και ανεβαίνει στη βαθμολογία, έχοντας ως τώρα 21 βαθμούς που τη φέρνουν στην 8η θέση. Στον αγώνα πήρε το τρίποντο με δύο πέναλτι, με τον Μπονούτσι να τα εκτελεί αμφότερα στο 23΄και στο 83΄. Έρχεται με ήττα 4-0 από την Τσέλσι σε ματς για τους ομίλους τους Champions League.

Με επιβλητικό τρόπο αναδείχθηκε νικήτρια η Αταλάντα επικρατώντας με 5-2 κόντρα στην Σπέτσια εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έκανε την αρχή στο σκοράρισμα ο Πάσαλιτς στο 18΄που ξαναβρήκε δίχτυα στο 41΄, ενώ ο Ζαπάτα σκόραρε ενδιάμεσα στο 38΄με εκτέλεση πέναλτι. Ο Φρούτο στο 83΄ και ο Μαλινόφσκι έξι λεπτά αργότερα, έφεραν το τελικό σκορ για τους γηπεδούχους. Οι αντίπαλοι μείωσαν την διαφορά στο 11΄ αλλά και στο 90+1΄. Βρίσκεται στην 4η θέση με 25 πόντους. Τελευταία σημείωσε ισοπαλία με 3-3 με αντίπαλο τη Γιούνγκ Μπόις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Με γνώμονα τις αποδόσεις της betshop, τον πρώτο λόγο για επικράτηση στο ματς έχει η Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, ο άσος προσφέρεται στο 2.17, η ισοπαλία στο 3.64, και το διπλό στο 3.28.

Στην Betshop.gr μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι με πολλές επιλογές στοιχημάτων, όπως για παράδειγμα:

  • Νικητής Αγώνα
  • Over/Under
  • Goal / No Goal
  • Combo Στοιχήματα
  • Κάρτες
  • Κόρνερ
  • Σκόρερ

Αυτές και ακόμη περισσότερες επιλογές υπάρχουν στην Betshop, στο πιο ενδιαφέρον, ίσως, παιχνίδι της ημέρας.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.