Γεωργούντζος: Δεν μπορεί, πλάκα μας κάνει ο Γιάννης!

Σκίσαμε στα ματς της Λατινικής και της Νότιας Αμερικής χθες, στο στοίχημα πάντα βέβαια και στις φοβερές μας προβλέψεις. Την ψιλοπατήσαμε, όμως, στο “Χ” της αγαπημένης μας Κύπρου με το Αζερμπαϊτζάν. Πάντως… ψιλοπήγαμε, έστω και έτσι πάλι ταμείο! Μακάρι να συνεχίσει έτσι η Εθνική ομάδα της μαρτυρικής μας νήσου και ας πάμε και εμείς και καμιά φορά στον… κουβά!  Ε, σήμερα, στο ματσάκι της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με το έρημο το Κόσοβο, τί θέλετε πια να σας δώσω; “Άσσος” από το Αρφαρά (το χωριό μου βρε) μέχρι την… Πρίστινα.

Παιχνιδάκια πολλά και ωραία σήμερα για το φοβερό και τρομερό (sic) Nations League και έτσι δεν μπορώ να μην ξεκινήσω όπως βλέπετε με αυτά today. Συνεχίζοντας με τη ματσάρα της Ιταλίας με την Ολλανδία, την οποια τη δίνω “Χ” και (πάντα) άντερ φυσικά, με κορυφαίες αποδόσεις στην bet365. Ιταλοί και όβερ, κομματάκι δύσκολο (από την εποχή του συχωρεμένου πια  Έντζο Μπέαρζοτ). “ΟΚ”, αν επιμένετε εδώ βάλτε και ένα “Χ”, ΟΚ είπαμε. Αγγλία – Δανία “άσσος” εδώ, όσο και αν οι Άγγλοι είναι πάντα Άγγλοι και ειδικά στο θέμα της Εθνικής τους ομάδας δεν μπορείς να τους έχεις και μεγάλη εμπιστοσύνη. Κροατία – Γαλλία, ματσάρα (και εδώ) και το βάζω περισσότερο στο “διπλό” και αν είσαστε μαγκάκια, όπως πιστεύω πως είστε, ποντάρετε λίγα και στον “άσσο”, αλλά και στο όβερ, έτσι για να πάτε δυνατά στο ταμείο (ή στον απόλυτο, χτυπάμε ρε ξύλο… κουβά)!

Και αφού σας ενημερώσω και από εδώ πως ο μεγάλος μας Παναθηναϊκός – τι τρελό κόλλημα που έχω φάει πλέον μαζί του όμως ε;;;; – θα πάει λέει να παίξει στον ΟΦΗ με τον μοναδικό, συνονόματο, Σώτο Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του (ΦΩΤΟ – δεν μπορεί σας λέω, ο Γιάννης μας κάνει πλάκα, δεν εξηγείται πια αλλιώς…), καθότι ο θρυλικός Λάζλο μας το σκέφτεται, λέει, ακόμη για να μας έρθει, κάπου εδώ λέω να σας αφήσω και πάλι, να κάνετε και εσείς, αλλά και εμείς (και) καμία άλλη δουλειά! Σας χαιρετώ.

Καλημέρααααααααααααα