Γεωργούντζος: Αρχίζει τα… Lexotanil ο Άμπελ!

Τι (άλλο) να πω πια για… εμένα και τις φοβερές μας στοιχηματικές προβλέψεις! Τρία στα τρία παρακαλώ και χτες και ενίοτε (και) με τα όβερ και τα… άντερ μας πλέον και τα λοιπά μας πάντα συναφή! Και όλα αυτά με Σουηδίες,  Λετονίες, Β’ και Γ’ Βραζιλίες,  άντε και με  Γαλλίες και Ιταλίες, σκεφτείτε τι έχει να γίνει τώρα που ξεκινάνε πάλι τα δικά μας, τα ωραία, τα μαγικά, τα “πονηρά”, τα ελληνικά! Θα τρώει (πάλι) η μάνα και του παιδιού της δεν θα δίνει!

Όχι, όχι, δεν θα ξεκινήσω σήμερα – στα δικά μας – έτσι όπως προφανώς θα περιμένετε. Με την απαράδεκτη δηλαδή απόλυση του σπουδαίου Τσάβι Ρόκα από τον Γιάννη μας στον ΠΑΟ.  Άλλωστε εδώ το (τεράστιο) ενδιαφέρον είναι ποιον θα φέρει (ο Γιάννης μας πάντα) στη θέση του. Να δούμε έτσι αν ο πρόεδρος έμαθε, μαθαίνει έστω και τώρα τέλος πάντων, επιτέλους (δηλαδή) λίγη μπαλίτσα!  Πάντως, αν κρίνουμε από τον… Λάζλο, που ήρθε στη θέση του Ντάνι, τότε μάλλον έχουμε (πολύ) δρόμο ακόμη μπροστά μας. Άλλωστε πάντα τα πρώτα… 20 (παραγοντικά) χρόνια είναι δύσκολα! Μετά – στα φυσιολογικά πάντα – ψιλομαθαίνεις.

Η είδηση της ημέρας όμως είναι είπαμε αλλού. Και αφορά την (διαφαινόμενη) κολωτούμπα στον δικέφαλο του βορρά μας με τον αγέραστο (τελικά) και πράο Αντέ Βιεϊρίνια! Το αγαπημένο παιδί της “μελανόλευκης” εξέδρας και φυσικά του Άμπελ (του Φερέιρα ρε), ο οποίος και μόνο που σκέφτεται την επιστροφή του αειθαλή μας Αντέ στην ομάδα του, πετάει τη σκούφια του από τη χαρά του και αρχίζει – σίγουρα- και τα… Lexotanil! Και τέλος, today θα σας προτείνω είπαμε τα εξής: ΒΟΛΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ “άσσος” και άντερ, ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ “άσσος” (τσιμπήστε και ένα “Χ” όμως εδώ), άντερ φυσικά και τούτο και (βέβαια) το ευκολάκι της ημέρας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ “άσσος”  και όβερ αν θέλετε εδώ! Όλες οι προτάσεις σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet365.

Καλημέρα με τρεις επί της ουσίας “άσσους” σήμερα, οι οποίοι (λογικά) σας στέλνουν όλους ξανά στο ταμείο!