Μεγάλος διαγωνισμός της Interwetten για δύο ταξίδια στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας!

Η Interwetten μένει… πιστή στην προσπάθειά της να κάνει το καλύτερο για το κοινό, και σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η πιο πρόσφατη ενέργειά της! Ο λόγος φυσικά, για τον μεγάλο διαγωνισμό που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα.

Μέσω αυτού, τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν δύο ταξίδια στο Βερολίνο, για τον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας, ανάμεσα στη Λειψία και τη Μπάγερν Μονάχου.

Δύο μεγάλοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν αεροπορικώς και να διανυκτερεύσουν στη Γερμανία μαζί με έναν φίλο ή μία φίλη τους, για να παρακολουθήσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, στις 25 Μαΐου!

Η Interwetten προσφέρει από δύο VIP εισιτήρια στους υπερτυχερούς, ενώ καλύπτει επίσης τα έξοδα των αεροπορικών εισιτηρίων και για τα 4 άτομα, αλλά και τα έξοδα διανυκτέρευσης τους στην πρωτεύουσα της Γερμανίας!

interwetten

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε, και θα τρέχει μέχρι τις 12 Μαίου 2019, και ώρα 23:59. Τα βήματα για να πάρει κάποιος υποψήφιος μέρος στη διαδικασία είναι απλά:

  • Να γίνει μέλος στο www.interwetten.gr
  • Να απαντήσει σωστά σε μια ερώτηση που θα του τεθεί, μέχρι τις 23:59 της 12/05/2019
  • Να συμπληρώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν

Συνοπτικά, το πακέτο για το κάθε ένα από τα δύο ταξίδια, περιλαμβάνει τα εξής:

  • 2 VIP εισιτήρια για τον τελικό Μπάγερν-Λειψία 
  • 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για το Βερολίνο 
  • 1 ή 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο Βερολίνο*

* Ο αριθμός των διανυκτερεύσεων θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα στα αεροπορικά εισιτήρια.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η αξία των δύο αυτών φοβερών επάθλων, ξεπερνάει τις 5.000 ευρώ!

Όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες, καθώς και οι Όροι Συμμετοχής στον μεγάλο Διαγωνισμό, είναι διαθέσιμα για τους ενδιαφερόμενους στην ιστοσελίδα της Interwetten.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά τους Όρους Συμμετοχής και να ακολουθήσουν σωστά τα βήματα. Υπενθυμίζουμε, ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η 12/05/2019, και ώρα 23:59.