Πώς κάνω stoiximan εγγραφη – Η διαδικασία βήμα-βήμα

stoiximan logo

Είναι πολύ απλό να κάνετε Stoiximan εγγραφη και να αποκτήσετε τον δικό σας λογαριασμό. Παίρνει ελάχιστα λεπτά μόνο! Ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία. Περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα βήματα για φτιάξετε λογαριασμό και να ξεκινήσετε το παιχνίδι!

Stoiximan εγγραφή

Είναι απλή και εύκολη υπόθεση να αποκτήσετε λογαριασμό. Για να κάνετε εγγραφη stoiximan ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

-Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Stoiximan.
-Κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή” στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας.
-Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα εγγραφής. Θα χρειαστεί να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Όπως το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και το email σας. Προσοχή να είναι έγκυρα.
-Δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Θα χρειαστεί επίσης να επιλέξετε μια ερώτηση ασφαλείας και να δώσετε την απάντησή σας.
-Αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Stoiximan και κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή”.
-Θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση email που δώσατε. Πατήστε στον σύνδεσμο στο email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Και φυσικά να απολαύσετε τις υπηρεσίες της Stoiximan!

Τι να προσέξετε

Να τονίσουμε ότι πρέπει να τσεκάρετε αν όλα τα στοιχεία που δώσατε στη στοιχιμαν εγγραφη είναι σωστά και ισχύουν. Αν όχι, υπάρχει τρόπος να τα διορθώσετε εύκολα.

-Θα κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας και μετά θα πάτε στην ενότητα “Λογαριασμός”.
-Στο “Προφίλ” μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε, για παράδειγμα, στη διεύθυνση κατοικίας σας ή στον τηλεφωνικό αριθμό.
-Μόλις είστε έτοιμοι, θα πατήσετε στο ΟΚ για αποθήκευση.

Stoiximan εγγραφη τι χρειαζεται

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία stoiximan εγγραφή, θα πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση. Είναι πλέον ένα απαραίτητο βήμα από τη νομοθεσία. Με πολύ απλά λόγια, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας με κάποια επίσημα έγγραφα.

Αφού ελέγξετε ότι όλα τα στοιχεία που δώσατε κατά την εγγραφή είναι εντάξει, όπως είπαμε παραπάνω, μπορείτε να προχωρήσετε στην ταυτοποίηση. Αν κάνετε τη διαδικασία μια φορά, δεν χρειάζεται να την επαναλάβετε.

Για να το πετύχετε αυτό, θα πάτε στην κατηγορία “Λογαριασμός” και από εκεί στο “Προφίλ”. Μετά στα “Έγγραφα Ταυτοποίησης” θα ανεβάσετε από ένα έγγραφο, σκαναρισμένο ή φωτογραφημένο, που βλέπετε στις δύο βασικές κατηγορίες παρακάτω:

1. Ταυτοπροσωπία:

-Ταυτότητα
-Διαβατήριο
-Άδεια οδήγησης (όχι το τρίπτυχο)

Χρειάζονται έγχρωμα αντίγραφα και των δύο όψεων για τα πρώτα δύο που αναφέραμε. Εναλλακτικά, την μπροστινή όψη της άδειας οδήγησης.

2. Κατοικία:

-Λογαριασμός ύδρευσης, ηλεκτρικού, σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, ίντερνετ, συνδρομητικής τηλεόρασης (οχι ταχυπληρωμή).
-Κίνηση λογαριασμού/κάρτας από τράπεζα.
-Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από δήμο/κοινότητα (μέσω gov.gr).
-Βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσης (μέσω gov.gr).
-Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας προηγούμενου έτους (καλυμμένα τα στοιχεία που δεν αφορούν την κατοικία).
-Ε1 Φορολογίας Εισοδήματος (συμπ. Αριθμού Καταχώρησης του E1).
-Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ.
-Μισθωτήριο Συμβόλαιο ηλεκτρονικά κατατεθειμένο στο ΤAXISnet (και τις δύο σελίδες).
-Αποδεικτικό ασφαλιστικής ενημερότητας ΕΦΚΑ.
-Βεβαίωση ΟΑΕΔ.
-Βεβαίωση ΑΜΚΑ.
-Άδεια διαμονής με διεύθυνση κατοικίας.

Θα πρέπει τα παραπάνω έγγραφα για ταυτοποίηση της κατοικίας να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέσα στο τελευταίο εξάμηνο. Επιπλέον, χρειάζεται να φαίνεται καθαρά το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, η ημερομηνία έκδοσης και ο φορέας.

Διαγραφη λογαριασμου stoiximan

Πώς κλείνω τον stoiximan gr λογαριασμό μου; Είναι μια ερώτηση που ίσως να έχετε. Για την απενεργοποίηση του λογαριασμού τα βήματα είναι απλά:

– Θα συνδεθείτε κανονικά και θα κάνετε κλικ στην ενότητα “Λογαριασμός”.
-Έπειτα, θα πάτε στο “Προφίλ” και από εκεί στην “Προστασία Παίκτη”.
-Θα δείτε την επιλογή, μεταξύ άλλων, για Προσωρινό Κλείσιμο Λογαριασμού αλλά για Αυτο-αποκλεισμό.

Το Προσωρινό Κλείσιμο Λογαριασμού μπορείτε να επιλέξετε να ισχύσει για 24 ή 48 ώρες, 7 ή 30 ημέρες. Όσο για τον Αυτο-αποκλεισμό, διαρκεί για μεγαλύτερο χρόνο, 6, 12, 24 μήνες ή και μόνιμα.