Sportingbet: EuroLeague με ειδικά στοιχήματα για κάθε πόντο! (26/11)

sportingbet

Ακόμα ένα μεγάλο τεστ απόψε για τον Ολυμπιακό, σε εκτός έδρας αναμέτρηση της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο «Mediolanum Forum» τη Μιλάνο, σ’ ένα ματς υψηλών απαιτήσεων! Τo παιχνίδι προσφέρεται από την Sportingbet.

Η Μιλάνο είναι ξεκάθαρα μία από τις ομάδες που θέλουν, όχι μόνο να βρεθούν στην πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα play off, αλλά να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, «βλέποντας» στο φινάλε της σεζόν την παρουσία της στο Final Four της διοργάνωσης. Μέχρι και την «διπλή» αγωνιστική της περασμένης εβδομάδας, το σύνολο του Έτορε Μεσίνα ήταν στην πρώτη θέση. Ωστόσο, ακολουθήσαν οι ήττες στην έδρα της Ούνικς Καζάν και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

EuroLeague με ακόμα περισσότερες επιλογές! |21+ 

Στο ματς του Καζάν, οι Λομβαρδοί είδαν ένα από τους πιο κομβικούς παίκτες του φετινού rotation, τον Ντίνο Μήτογλου, ν’ αποχωρεί τραυματίας, με την επάνοδο του να δρομολογείται αρκετούς μήνες μετά. Άλλωστε, ο Έλληνας φόργουορντ μαζί με τους Νικολό Μέλι και Κάιλ Χάινς, ήταν από τους τρεις κορυφαίους παίκτες στον τομέα των ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ των Ιταλών που «τρέχουν» ρεκόρ 8-3 είναι ο Σέιβον Σιλντς των 12,1 πόντων ανά παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός, έπειτα από την ήττα στην έδρα της Αναντολού Εφές, εκεί όπου στο 4ο δεκάλεπτο ήταν σαν να… έσβησαν οι διακόπτες, εμφανίστηκε «καταιγιστικός» στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και μόνο το σκορ των πρώτων 10 λεπτών που έφτασε το 35-8, είναι αρκετό, για να καταδείξει το τέλειο παιχνίδι των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα. Άνετα, λοιπόν, ήρθε το τελικό 90-73, που σήμανε την 7η φετινή νίκη σε σύνολο 11 αγώνων στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης.

Στην παράδοση των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς νίκη στην έδρα της Μιλάνο από τον Νοέμβριο του 2017, όταν κι επικράτησε 85-86. Στα επόμενα δύο παιχνίδια, οι Ιταλοί νίκησαν 66-57 το 2018 και 90-79 το 2021.

EuroLeague σε ζωντανή μετάδοση*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις