Πως κανω αναληψη στην Stoiximan – Αναλυτικός Oδηγός

stoiximan logo

Στην κορυφή των προτιμήσεων των παικτών έχει φτάσει η Stoiximan και δίκαια. Οι υπηρεσίες της είναι στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό ισχύει και για τις πληρωμές.

Αν αναρωτιέται κανείς πωσ κανω αναληψη στην stoiximan έχουμε όλες τις λεπτομέρειες. Ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό για να απαντήσουμε σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις!

Αναληψη Stoiximan

Πολλές είναι οι μέθοδοι για stoiximan ανάληψη για να βολευτούν όλοι οι παίκτες. Συγκεκριμένα, οι τρόποι είναι οι εξής:

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
Τραπεζική Πληρωμή
Skrill
Neteller
Viva Wallet
Paysafecard

Είναι εγγυημένο, πάντως, πως όποιον και αν επιλέξετε τα δεδομένα και οι συναλλαγές σας θα είναι ασφαλείς. Η στηχημαν εφαρμόζει πλήρως το νέο Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων GDPR. Το απόρρητο και η προστασία των δεδομένων σας είναι εξασφαλισμένα.

Πως κανω αναληψη στην Stoiximan

Για να πραγματοποιηθεί ανάληψη stoiximan δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι πολύπλοκο. Ας δούμε βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνετε:

-Αφού συνδεθείτε στον stoiximan λογαριασμό σας, θα πρέπει να μεταβείτε στην κατηγορία “Λογαριασμός”.
-Από εκεί, πάτε στις “Συναλλαγές” και κατόπιν στις “Αναλήψεις”.
-Θα επιλέξετε τη μέθοδο ανάληψης που θέλετε, αναφέραμε αναλυτικά τις μεθόδους στην αμέσως πιο πάνω ενότητα. Κλικάρετε πάνω της για να τη διαλέξετε και ακολουθείτε τις αντίστοιχες οδηγίες. Ο χρόνος που θα κάνουν να φανούν τα χρήματα εξαρτάται από τον τρόπο που επιλέξατε.

Αυτή είναι η διαδικασία για το πωσ κανω αναληψη στην stoiximan. Θα πρέπει να τονίσουμε πως για να επιτραπεί η ανάληψη κερδών, θα πρέπει πρώτα να έχετε ολοκληρώσει την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Πώς γίνεται αυτό; Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά αμέσως παρακάτω!

Ταυτοποίηση Stoiximan

Για να ταυτοποιήσετε τον λογαριασμό σας και πάλι η διαδικασία είναι εύκολη. Θα πάτε στην κατηγορία “Λογαριασμός” –> “Προφίλ” –> “Διαδικασία Ταυτοποίησης”. Εκεί θα ακολουθήσετε τα βήματα και θα ανεβάσετε τα έγγραφα που σας ζητούνται για ταυτοπροσωπία και επαλήθευση διεύθυνσης κατοικίας. Αυτά – μεταξύ άλλων – είναι:

-Για ταυτοπροσωπία: Ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης.
-Για τη διεύθυνση κατοικίας: Λογαριασμός (με ημερομηνία έκδοσης εντός του τελευταίου 6μηνου) ρεύματος, ύδρευσης, σταθερής/κινητής τηλεφωνίας κ.α.

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για ταυτοποίηση και stoiximan εγγραφή!

Stoiximan Paysafe

Μια από τις μεθόδους για stoiximan πληρωμές είναι και η Paysafecard. Μάλιστα, είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των παικτών.

Τι είναι η Paysafe; Με απλά λόγια, η paysafecard αποτελεί μία προπληρωμένη μέθοδο κατάθεσης και ανάληψης σε διάφορες ιστοσελίδες. Μεταξύ αυτών είναι και η στοιχιμαν φυσικά. Εκδίδεται άμεσα με την αγορά της.

Παλιότερα η αγορά γινόταν ανώνυμα, ωστόσο αυτό άλλαξε. Χρειάζεται να κάνετε λογαριασμό στην Paysafe και να είναι ταυτοποιημένος. Η διαδικασία είναι ασφαλής και απλή.

Τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε την paysafecard στη στοιχιμαν είναι εύκολα. Καταρχάς, θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Από εκεί, θα μεταβείτε στην ενότητα “Λογαριασμός” και έπειτα στις “Συναλλαγές”.

Για Paysafe Κατάθεση

Θα επιλέξετε “Καταθέσεις” και θα εντοπίσετε το λογότυπο της Paysafe. Θα το κλικάρετε για να το επιλέξετε και θα εισάγετε στη φόρμα που θα εμφανιστεί το ποσό που θέλετε. Στο επόμενο βήμα, θα ανακατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Paysafe όπου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Τα χρήματα θα φανούν άμεσα στο υπόλοιπό σας, μόλις ανανεώσετε την ιστοσελίδα της Stoiximan. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η ελάχιστη κατάθεση paysafecard είναι 5,00 € και η μέγιστη 1.000,00 €.

Για Paysafe Ανάληψη

Στην ενότητα “Λογαριασμός”–> “Συναλλαγές” που αναφέραμε και πιο πάνω θα πάτε στις “Αναλήψεις”. Εκεί θα διαλέξετε Paysafe κάνοντας κλικ στο λόγκο της. Θα ακολουθήσετε τις οδηγίες, που είναι αναλυτικές.

Είναι δωρέαν τρόπος για ανάληψη, δεν θα υπάρξει κάποια χρέωση. Τα λεφτά θα εμφανιστούν αν όλα πάνε καλά εντός του 24ωρου. Το ελάχιστο ποσό για paysafe ανάληψη stoiximan είναι 10,00 € και το μέγιστο 2.500,00 €.